ПРЕДЛОГ: Укидање подфорума ПОЛИТИКА
  • Xc

Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!

• Јова

PROTIV !!!
    Nema bolje zabave od raspredanja o politici, ako ukinu podforum, političke teme ćemo otvarati na podforumu "Razno".

• Букснетина™

ПОТПУНО ЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ritchie ♣ B

Jedini razumni podforum.

• Јова

Nekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet. Što vrijeđaš mlade, zar ni za šta drugo nismo sposobni osim pričanja o alkoholu, travi i jebanju?

• Букснетина™

Јер ми се сере од ових инцеста што подржавају независност косова, па још себи и дају за право да се назову Србима.

• P

ZA! Ne treba nam to.

• Xc

јовичићу, у реду је, од тебе се не очекује да будеш за укидања било ког подфорума и уопште било које мере сужавања твог поља деловања :)

• Negroidno Govedo

Nekad sam bio protiv ukidanja, sad sam za...šta koj moj imamo mi tu da ga drvimo o politici...

Mislio sam da će taj forum da smanji količinu političkih i drugih prepucavanja po komentarima za definicije i postere, ali kako bagra pojma nema o internet kulturi, i ne zna šta je forum, to je izgubilo svaki smisao.

Taj forum je bio zanimljiv samo prvi dan.

• Јова

A što vi kojima se ne priča o politici jednostavno ne zaobiđete te forume u širokom luku, i šta vas briga, ko vas tjera da ulećete u političke diskusije?

• Букснетина™

Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.

Па ти устани из столице и иди да освојиш свет.

• Xc

Nekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.

и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :)

• Earthworm Jim

Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!

Kao prvo, ovo nije sajt za sprdanje. Pomešla si sa www.svetosavlje.com. Dalje, neće se ukinuti, džabe krečiš.

• Јова

Realno govoreći, neke od najzanimljivijih tema su upravo na tom podforumu. I nisu sve čisto političke. Podforum se zove "politika i DRUŠTVO".

• Earthworm Jim

и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :

Kako možeš da budeš tako sigurna?

• Xc

Гамби смишља идеологоју лололо!!!

• Букснетина™

jednostavno ne zaobiđete te forume u širokom luku

Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.

• Earthworm Jim

Гамби смишља идеологоју лололо!!!

Nisam ja to rekao. Ali, otkud možeš biti sigurna da medju ljudima na sajtu (kojih je dnevno oko 30-50 hiljada), nema neko ko bi mogao tako nešto?

I da, LOLOLO je tako super argument. Idi mešaj malter. Ti si tip ljudi za kojeg se te teme i ne otvaraju, očigledno.

• Јова

Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.

Nije uvijek tako. Istina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.

Ali inače i nema toliko sranja o politici. A na tom podforumu se bistre i neka društvena pitanja, ne samo dnevna politika. Čak dnevne politike ima vjerovatno najmanje.

Kako god, čak i kad politika dominira, lako možeš da je zaobiđeš.

• Xc

Nisam ja to rekao.

Али си се одао, признај да смишљаш.
    Нисам сигурна да нема некога ко би могао тако нешто, рекла сам да сам скоро сигурна. А и да има, шта ће му помоћи подфорум у томе?