- Xc
Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!
- P
ZA! Ne treba nam to.
- Xc
јовичићу, у реду је, од тебе се не очекује да будеш за укидања било ког подфорума и уопште било које мере сужавања твог поља деловања :)

Nekad sam bio protiv ukidanja, sad sam za...šta koj moj imamo mi tu da ga drvimo o politici...
Mislio sam da će taj forum da smanji količinu političkih i drugih prepucavanja po komentarima za definicije i postere, ali kako bagra pojma nema o internet kulturi, i ne zna šta je forum, to je izgubilo svaki smisao.
Taj forum je bio zanimljiv samo prvi dan.
- XcNekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.
и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :)
Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!Kao prvo, ovo nije sajt za sprdanje. Pomešla si sa www.svetosavlje.com. Dalje, neće se ukinuti, džabe krečiš.
- Xc
Гамби смишља идеологоју лололо!!!
Гамби смишља идеологоју лололо!!!Nisam ja to rekao. Ali, otkud možeš biti sigurna da medju ljudima na sajtu (kojih je dnevno oko 30-50 hiljada), nema neko ko bi mogao tako nešto?
I da, LOLOLO je tako super argument. Idi mešaj malter. Ti si tip ljudi za kojeg se te teme i ne otvaraju, očigledno.
Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.Nije uvijek tako. Istina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.
Ali inače i nema toliko sranja o politici. A na tom podforumu se bistre i neka društvena pitanja, ne samo dnevna politika. Čak dnevne politike ima vjerovatno najmanje.
Kako god, čak i kad politika dominira, lako možeš da je zaobiđeš.
- XcNisam ja to rekao.
Али си се одао, признај да смишљаш.
Нисам сигурна да нема некога ко би могао тако нешто, рекла сам да сам скоро сигурна. А и да има, шта ће му помоћи подфорум у томе?