U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Do jaja. Samo bre malo to mora da se izbegava, malo rad nogu, magije neke, shout, prsa u prsa, ovo ono. :) Koji si lvl ovde?
Ma, ne, loše se izrazih, mislio sam poslednjeg kog sam ubio. 'de kraj, ovo ima da razvlačim pitaj kurac do kad. :)
Е људи, ја сам скинуо неку верзију коју ми је Буксноманијак препоручио, и заразила ме вирусом, баците га лавовима. Шалим се, све шљака кул, доста сидерса личерса курац-палац, и крене игра, и возим се поред оних лопова и избеглица, чега већ, и стигнем до града, све нормално, они причају, уђемо у град, идемо, и онда само одједном кочије забоду у зид, и само се крећу, и неће да стану(не пролазе кроз зид, нормално). Је л' имао неко сличан проблем?
Naravski. Al neće.
imaš pvt ćkomi
Ради, помогла реинсталација. Кул је игра, сасвим. Свиђа ми се што приказује неке ствари које Обливион нема, нпр. одсецања глава. Доста је реалнија.
16lvl. ma to sam malo zbog efekata namerno stajao ispred zmaja. Od magija se samo lečim a bacio sam šaut kad je i on bljuvao vatru pa se baš i ne vidi. vidi se gore da je kompas promenio boju kada sm bacio šaut.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320662_204269252980458_126894987384552_465852_1860595468_n.jpg
Е баш Шомара!
:у ствари је љубоморан што не може да га покренем на овој 'машини':
Ubio sam drugog zmaja. FAK JEA!
Hoću ja to da igraaaaaam... Nije fer koliko sam sati proveo za kompom jedući princes krofne i pikajući oblivion sa svim jebenim dodacima i ekspanzijama, Bethesda bi trebala da mi kupi novi komp i original skyrim na zlatnom tanjiru. I to gola pička da mi ga preda!
Peti zmajček, plus sam sreo Alduina, muhahaha! E, i ja baš malopre na 16 se digao, nisam nešto imao vremena d'igram. Naučili me oni čilageri u hramu ceo Fus Ro Dah, sad arčim olololo.
JA NAŠO ELDERS SKROL!
http://www.pcgamer.com/2011/11/17/parents-name-child-dovahkiin-earn-a-lifetimes-worth-of-bethesda-games/
КАКО ДА ПРЕЂЕМ ЈЕБЕНУ МИСИЈУ У ОНОЈ ТАЛМОР ЕМБАСИ?
начи узо сам оне своје ствари из оног ковчега и каже ми да је тај опшнал квест комплитед али те ствари које сам наводно узо се не појављују у инвентару.
то прво. друго, где је та канцеларија јебена, трчо сам док ме јуре војници чисто да видим где је то и само упадам из просторије у просторију и неке данџне и тако даље, наравно пратећи онај знак за обџектив, али ништа.
и треће, када идем онако тихо, сникинг, стелт и то, не могу никако да прођем оног првог чаробњака после степеница, матер му јебем да му јебем.
ајде помоћ молим вас.
pa,ne može taj kvest 100%stelt...ja sam ih prangijao sve do poslednjeg, i uzeo one dokaze šta već iz neke sobe. obiđi svaku zgradu,tamo je negde.
Еј, ја скинуо Рејзора ал' Демон не препознаје апликацију Имаџ па да питам дал' да скинем Алкохол ?
Trišo, ja preko Demona, upravo razor...ne znam što neće kod tebe.
Да најн ми поручују да баталим игре и кренем да будем човек :)
pa,ne može taj kvest 100%stelt...ja sam ih prangijao sve do poslednjeg, i uzeo one dokaze šta već iz neke sobe. obiđi svaku zgradu,tamo je negde.
A reci mi da li ti se opet pojavila oprema u inventaru kad si uzeo iz chesta ili je to samo fora da ti se posle kad izadjes pojavi?
ne mogu tek tako ni 2 cuvara da dobijem bez opreme.
Ako si krenu da radiš samo glavnu liniju kvestova, teško da ćeš imati dovoljno dobro razvijen stelt da prođeš da prođeš kroz ambasadu u maniru Đejmsa Bonda. Što reče Buksna, toljagu pa redom po glavi lolo.