The Elder Scrolls

1. dobro ali recite mi ovo za opremu jeote, ne mogu go ko pistolj da prodjem one tesko oklopljene sabane i mejdzove tek tako.

2. Davide, nemas opreme u tom kovcegu zbog toga sto je nisi dao elfu koju ti pomaze, Melburnu( il kako vec), da ti prosvercuje u ambasadu. To mu dajes onda kad se sastanes sa njim u innu u Solitude. Znaci njemu das oruzja, armor i sta ti jos treba za fajt. Onda picis do one Delphine i ona ti uzme svu preostalu opremu koju ti vraca kad odradis to u ambasadi. Znaci zajebi sunjanje, proscercuj opremu, porokaj sve, a to sto ti treba je u drugoj zgradi, preko puta te u kojoj se nalazis na pocetku.

3. Имам неку СВФ екстензију и торент зајебава потпуно. Мораћу од Пирата да скинем на крају...

4. Ozren
    Davide, nemas opreme u tom kovcegu zbog toga sto je nisi dao elfu koju ti pomaze, Melburnu( il kako vec), da ti prosvercuje u ambasadu. To mu dajes onda kad se sastanes sa njim u innu u Solitude. Znaci njemu das oruzja, armor i sta ti jos treba za fajt. Onda picis do one Delphine i ona ti uzme svu preostalu opremu koju ti vraca kad odradis to u ambasadi. Znaci zajebi sunjanje, proscercuj opremu, porokaj sve, a to sto ti treba je u drugoj zgradi, preko puta te u kojoj se nalazis na pocetku.

Hvala matori, ovako stvarno ne mogu sad u pacotiju da se rokam. trebaju mi neke iron boots :))

5. Триша
    Имам неку СВФ екстензију и торент зајебава потпуно. Мораћу од Пирата да скинем на крају...

Ne kapiram sto nece kod tebe. obican postupak ide ono demon lite i to.
    mozda los torent. ja sam skinuo sa pajrat beja i linkovao pre jedno 2, 3 strane sa sve vrhunskim instrukcijama.

6. Требаће ми 100 година док скинем са Пирата, а јбг. кад сам мислио да су ови други бољи...

7. pa oanj što ti linkovah mi je relativno brzo skinuo.ono, ima sidsa kolko oš.al ja sam ga skinuo još 11.11, a počeo 10, kad ga Burza linkovao na četu

8. Сад сам скапирао у чему је фора ! Овај је неко растављао изгледа торент код мог сајта па нема ИСО екстензије за Демона, него тај СФВ. А овде је цео ИСО програм тако да ће требати да ради...

9. Moj roug/rejndžer, bez šlema da se vidi kolko je kul.
    http://i44.tinypic.com/29d76zm.jpg

10. u, ću bacim print i ja uskoro. da vite kaki sam lolol

11. Jebite se, ja ne mogu da pokrenem Skyrim, jebe me procesor. :(
    Al' nema veze, štednja za nov procesor mi ostavlja dovoljno vremena da opet igram Morrowind.

12. bemumater,kako duradim print za skajrim?

13. Š'a je to sa vama muškima i Kadžitovima? Koga god od gospode pitam, fura nekog Kadžita. :)

Kačite još printova, da bar gledam, neću igrati do 25., kolokvijumi se moraju dati. :/
    Jedva čekam da napravim finu bretonsku gospođicu klase iscelitelj, znam ili The Lady ili The Mage (kakvu uvek i igram), sve suprotno od Ozrenovog iznad. :)

Uživajte i ostavljajte slidže. :)

14. Шта би на крају људи, јел' Скајрим више повукао на тата Обливиона или деда Сморовинда?

15. Ја на лоу сетингу ал' и даље кочим јебено, нећу ову игру мој лаптоп прогутати :(

16. Meni trulo da arčerišem. Sad mi i na expert postalo laća. Prebaciću na master od sutra. Sledeći lik mejdž il 2handed manijak.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.