The Elder Scrolls

1. dobro ali recite mi ovo za opremu jeote, ne mogu go ko pistolj da prodjem one tesko oklopljene sabane i mejdzove tek tako.

2. Davide, nemas opreme u tom kovcegu zbog toga sto je nisi dao elfu koju ti pomaze, Melburnu( il kako vec), da ti prosvercuje u ambasadu. To mu dajes onda kad se sastanes sa njim u innu u Solitude. Znaci njemu das oruzja, armor i sta ti jos treba za fajt. Onda picis do one Delphine i ona ti uzme svu preostalu opremu koju ti vraca kad odradis to u ambasadi. Znaci zajebi sunjanje, proscercuj opremu, porokaj sve, a to sto ti treba je u drugoj zgradi, preko puta te u kojoj se nalazis na pocetku.

3. Имам неку СВФ екстензију и торент зајебава потпуно. Мораћу од Пирата да скинем на крају...

4. Ozren
    Davide, nemas opreme u tom kovcegu zbog toga sto je nisi dao elfu koju ti pomaze, Melburnu( il kako vec), da ti prosvercuje u ambasadu. To mu dajes onda kad se sastanes sa njim u innu u Solitude. Znaci njemu das oruzja, armor i sta ti jos treba za fajt. Onda picis do one Delphine i ona ti uzme svu preostalu opremu koju ti vraca kad odradis to u ambasadi. Znaci zajebi sunjanje, proscercuj opremu, porokaj sve, a to sto ti treba je u drugoj zgradi, preko puta te u kojoj se nalazis na pocetku.

Hvala matori, ovako stvarno ne mogu sad u pacotiju da se rokam. trebaju mi neke iron boots :))

5. Триша
    Имам неку СВФ екстензију и торент зајебава потпуно. Мораћу од Пирата да скинем на крају...

Ne kapiram sto nece kod tebe. obican postupak ide ono demon lite i to.
    mozda los torent. ja sam skinuo sa pajrat beja i linkovao pre jedno 2, 3 strane sa sve vrhunskim instrukcijama.

6. Требаће ми 100 година док скинем са Пирата, а јбг. кад сам мислио да су ови други бољи...

7. pa oanj što ti linkovah mi je relativno brzo skinuo.ono, ima sidsa kolko oš.al ja sam ga skinuo još 11.11, a počeo 10, kad ga Burza linkovao na četu

8. Сад сам скапирао у чему је фора ! Овај је неко растављао изгледа торент код мог сајта па нема ИСО екстензије за Демона, него тај СФВ. А овде је цео ИСО програм тако да ће требати да ради...

9. Moj roug/rejndžer, bez šlema da se vidi kolko je kul.
    http://i44.tinypic.com/29d76zm.jpg

10. u, ću bacim print i ja uskoro. da vite kaki sam lolol

11. Jebite se, ja ne mogu da pokrenem Skyrim, jebe me procesor. :(
    Al' nema veze, štednja za nov procesor mi ostavlja dovoljno vremena da opet igram Morrowind.

12. bemumater,kako duradim print za skajrim?

13. Š'a je to sa vama muškima i Kadžitovima? Koga god od gospode pitam, fura nekog Kadžita. :)

Kačite još printova, da bar gledam, neću igrati do 25., kolokvijumi se moraju dati. :/
    Jedva čekam da napravim finu bretonsku gospođicu klase iscelitelj, znam ili The Lady ili The Mage (kakvu uvek i igram), sve suprotno od Ozrenovog iznad. :)

Uživajte i ostavljajte slidže. :)

14. Шта би на крају људи, јел' Скајрим више повукао на тата Обливиона или деда Сморовинда?

15. Ја на лоу сетингу ал' и даље кочим јебено, нећу ову игру мој лаптоп прогутати :(

16. Meni trulo da arčerišem. Sad mi i na expert postalo laća. Prebaciću na master od sutra. Sledeći lik mejdž il 2handed manijak.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.