U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma ja sam za strele operisan, meele cepanje i samo cepanje sa ponekim supportom destruction i healing (ili kako se već zovu) magija.
Ja ne mogu da pucam strelom koliko mi secka igra, ostaću na kombinaciji Mač und Healing i Vatrica ko Biošoker gore.
You are the real man.
ALI KAKO DURADIM PRINTSKRIN BEMUMUŠI? ne igram preko stima.
Ma zajebi lukove i magije dvoručna sikira u rukama mog ćelavog bradatog istetoviranog ganfera. Toliko sam željan a uradio sam samo par misija za companionse, ne da mi ortak da se uselim kod njega, pička.
dajte neke savete, nešto što može da mi pomogne...
krećem da igram večeras. BEZ SECKANJA I KOČENJA NA HIGH RES
ne dajem ništa onima koji igraju na haj lololo!
http://www.youtube.com/watch?v=q9rWGHCAAmA
eo,prati ove linkove, pomaže
hjhahaha, koja si čka :)
možda slikam, pa ti dam da vidiš lolo
hehe, zezem se, prati ovaj klip iznad, ima još tu po koji zanimljiv.
zahvaljujem:)=
Moj komp ga gura negde na prelazu iz midijuma u haj, al' me one senke nerviraju u pičku materinu. Čak i na haj su mnogo oštre i uglaste, a kad ih stavim na ultra, komp počne da mi trokira kao da sam mu dao da izračuna odgovor na život, univerzum i sve ostalolo.
Oh, well. Moram smithing da naguram, mada to koliko sam primetio i nije neki problem, samo pravljenjem bodeža sam podigao dva levela, a da se nisam pomerio ni metar. Da se prave neka sranja od onih silnih zmajećih kostiju i krljušti, ololo.
Inače, Buksno, za printskrinove možeš da skineš Fraps, pa njim, ili ako zna neko neki bolji programčić. Okačiću i ja ponešto, sad sam došao kući za vikend, napraviću kad se vratim par nekih dobrih printova i možda snimak jedan, pa kačim.
Inače, Disarm šaut jebe keve protiv ovih nerealno jakih bosova, naročito ovih sa two-hand sejkirama koje je jebeno teže ubiti od zmaja, a roknu te tri puta i gotov si.
бити или не бити длаковук?
Kako sam smoren što mi je komp kanta i ne mogu da igram V.
Ali prva igrica, čim malo sredim komp. Uživajte vi koji možete :)
Meni smor šo nemogu nba secka nenormalno saću samo kad kupim grafičku
Igro sam oblivian ranije i to baš dosta
vukodlaci 4 life!
Ja sam odabrao da postanem vukodlak kad su me pitali Companionsi, em je dobro za prsa u prsa kad ima mnogo likova na ranijim levelima, poslužio me par puta kad je sve zakazalo, a glavu dajem da će kasnije u igri biti kvest za pronalaženje leka, jer je onaj glavni lik pominjao da želi da se otarasi "kletve", što daje izuzetno jak nagoveštaj da će te taj lik kasnije startovati da tražiš nešto za izlečenje, blabla, a možda i dođe do podele, pa i borbe između likova koji smatraju da je to kletva i one koji žele da žive tako. Sad, možda ja lupam, ali iskustvo govori da će se po tom šablonu razvijati radnja, šta znam. :)
Као за вампире у Обливиону... Сад је мало клише...
Ок... колико сам мало заиграо, игра вуче мало више на реалност за разлику од Обливиона, друга добра ствар има мање багова ! Колико сам играо Скајрим, Обливион би ми искакао досад пет-шест пута због багова. Нема више оног система да будеш класа па тако нпр. будеш ратник а буџиш магијске вештине тако да на левелу 5 можеш да сазиваш Деадра Чифтене и најгоре демоне Обливиона на импове. Нема тога више - сад је шта одабереш то си, свака вештина ти иде у ниво. Овај перк систем је готиван, сад могу да сам сређујем како ћу да буџим вештине уместо да се аутоматик дижу са нивоом. Углавном испробавам ковање оруђа и оружја, а змајеве још не сретох, још увек сам око Винтерхспина.
Evo ako neko hoće da proba, sudeci po komentarima- radi
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=123
This .dll will make your game run like Oblivion.
You runned oblivion on max settings? and Skyrim only on High or Medium with lags?
This file is for you!
You can jump from Medium to Ultra in less than 1 minute!