U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zaboravio sam da sam vukodlak !
Kao što i predvideh, kvest lajn je krenuo u smeru pronalaženja leka za vukodlake, između ostalog. No, dobro, i dalje igra jebe lolo
e a zasto mi je odjedamput onaj quest sa onom redguard women velikim slovima kao main? i stigo sam u tom qu do onda kad treba da je izdam jebi ga, nisam hteo al zivot me natero.
i sad ne bih da je izdam, u fazonu sam da uopste ne uradim q al mozda moram pa reko dal znate.
Ako ne'š d' izdaš, samo rokni onog lika kod štale dole i pokupi kintu od nje, odradio sam sve moguće kombinacije ( nolajfer jebeni lolo ), svede se na isto kao da si ga roknuo odmah u pećini. A, mislim da to jeste u rangu "većih" kvestov
izdaj je, ona je kurva! ozbiljno, kučketina jedna.neš je jebati u svakom slučaju ololo.
a inače, to sa krupnim slovima, to je bag sa krupnim fontom izgleda, da ne provališ koji ti je mejn kvest, kog sam, uzgredbudirečeno,prešao:)
Kakav patišpanj post, ololo. Ja sam uradio par kombinacija i na kraju je ostavio da radi u kafani, da ima ko da mi toči rujno vino kad dođem krvav iz lova lololo.
ahahah a dobra je mamu joj jebem
znam da treba onog baliju da roknem al mrzelo me da opet obrcem onaj dandzn
a vec si preso mejn buksno na 15, 16 lvlu ili koji si vec?
i onaj smithing ne kapiram zasto samo onako malo imam da pravim. samo ona sranja iron armor. to je kao najjace sto mogu.
Pa, da, s njim treba da se nadješ kod štale, ti samo otrči pred njom i rokni ga. A smithing se budži kao i sve ostalo, kad leveluješ pa odabereš perkove.
Је л мож да муваш бичарке у тој игрици? И је л има бар цензурисаних сцена јебања? Мислим, змајеве јурим и овако, а жена нема, зато питам.
Znam da mož' da se oženiš, ali po nekim klipovima sam video da je to prilično ljaljanski odrađeno, eksperimentisaću malo šta mož' da se uradi, a mislim da scena nema nikak'ih, jbg, nije ovo Vičer. :)
Ја сам успео да Дрегн Ејџ Ориџинс завршим не смувајући ниједну од две понуђене бичарке. Намерно ме зајебавају, јебени Бајовер. Нисам хтео да гледам читове и воктруове за то, хтео сам сам да смувам. наш какав сам гир имо и колко злата, и које скилове, и ништа. Иначе су одвратне обе, и тотално досадно написани ликови.
Ja sam prebio neku likušu, i onda je pitao da mi bude žena. Pristala.
EDIT: Uthegerd se zove likuša.
Мени бре зајебанији они манијаци са дворучним сикирама, него змајеви. Ни дисарм не ради против њих, прејаки су. Само мораш да заштекаш 50 потова и млатиш се са стоком док је не умлатиш, пих. Адепт дификулти је најбољи, има момената кад убијеш неког једном стрелом, а има и тога да тебе умлате из 2 ударца.
Ma, ti omanji likovi su pretežno šturo urađeni, dvodimenzionalni, i jedini razlog da ženiš neku likušu ( ili lika, lolo) je zbog nekih sitnih para koje valjda kupiš kad ona otvori neku radnju ili...šta već, nisam stigaao dotle, videću. To koliko sam do sad video, možda grešim, ali je verovatno tako, ipak je to Betezda. Težina jes' nerealna ponekad u tri lepe, ali radi, ne možeš samo da sečeš sve pred sobom i prođeš sa pola helta netaknutog, a na kasnijim lvl-ima se pojavljuju blood dragoni, koji uoopšte nisu za zajebanciju.
Ma šta teško, banditi su laki, trolovi i mamuti su teški ko tuč.
Provalio sam foru sa kompanjonima, uzmem lepo trening za moj level i onda pošto su moji pratioci uzmem pare od njih natrag :D
Ja žrtvovo neku random fuksu što sam pokupio u kafani da bih dobio neki dojajni armor.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Ebony_Mail#Skyrim
Која је фора са џајантима?
Ја нападнем једног, убије ме здва ударца...
Вратим се, нападнем га опет, али у међувремену ме заскочи ВУК! Убијем вука, и овај лик ме не дира уопште, само хода према мени и ја га убијем.
Је л' то неки баг или?
И да, бандите лагано убијам, док оне стражаре не могу никако. Шта је с тим?лолол
Drugari, izgleda da je Skajrim počeo da me smara polako, ali sigurno...
Мојне тако! Пук'о сам 7 сома јебених!
kaci lud:)