U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ћути!
И одговори на пост од пре 42 минута. :)
Kad imaš iksboks gejevski :)
Ма узео ја и пират за 400, али онда сам сазнао да сам се ујебао кад сам апдејтовао софтвер, и немогуће је да се убаци овај нови ЛТ+ 2.0 фирмвер...за сад.
А пошто сам јебено нестрпљив, купио сам оригинал.
АЛИ ДА ВИ'Ш КАКВА ЈЕ ГРАФИКА!
pajzi 'vako, šta ti to treba da se kačiš sa džajantima? pre bih se bijo ztri bladdragona sejm tajm nego zjednog divca,keve mi. trudim se da ih izbegavam u najširem luku, bez obzira što su pitomi:)
Ej vi ste carevi, ja sam nubara, mogu da pravim magične oklope a nisam otišao dalje od Vajtrana...
Значи успех је што сам га убио! :понос:
Тришо, ја сам овде највећа нубара, нисам ни 5лвл.
A ti 'ćelavi', budžiš se,polako a? pa kad kreneš, leleee!
Који ћелави? И Триша и ја смо ћелави. :Д
ma ovaj sveže ćelavi:)
Хахха. Да, опасан је, мајкуму. :)
ЗА викенд ми празна гајба; биће Скајрим маратон.
Ja jedino želim da lovim zmajeve jer od njihovih kostiju se pravi najbolji oklop, al' mi treba skill 100 da pravim tako da ću još malo da se budžim.
e trišo...imam na leru oko 5 tona zmajevih rebarca, oćeš? onako,preko veze:)
Postao sam vukodlak, vuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu, au, au, auuuuuuuu!
ЗА викенд ми празна гајба; биће Скајрим маратон.
jel to poziv ololo?
Iz ničega nešto, nije mala stvar; već Božiji dar, biti alhemičar
Kada ne spojivo postane jedno, ja od toga pravim par
zar nije čar biti alhemičar!
Alhemija zajebana ovde, moraš da okusiš prvo svoju biljčicu. Nema cile-mile da znaš automatik šta sastojak radi.
A inače pet tona a ? Taman da stavim u svoju kancelariju u Jotenmburg Hall-u dok ne nabudžim do 100tke smitovanje, samo da tetkica ne baci u đubar.
Koliko puta treba da je okusim da bi mi se otključala sva četiri napitka ili čega već?
Ja sam random spravljao alhemiju pa kud puklo nek puklo, tako sam otkrio otprilike još neke sastojke al' u većini slučajeva je napitak odlazio u propast.
E ovako, trebalo bi ovije dana da nabavim Skyrim, pa da pitam nešto. Čuo sam od jednog bratovog ortaka da ne radi na Windows 7, 64bit verziji. Jel tačno to? Igra li neko na 64bit Win7?