The Elder Scrolls

1. igrao sam danas prvi put kod buraza.. mnogo dobra igrica, jebačka grafika, čak i na low-u.. dobar gejmplej.. daleko je bolja od morrowinda i obliviona.. i dosta zajebanija
    moram što pre bolji komp da uzmem pa da krenem kečeve da ređam

2. NE IGNORIŠITE MI POST NA PRETHODNOJ STRANI!

3. ja igram na win 7 al ne znam na kojoj bit verziji.

4. E jebem vas, ne znate ni koju verziju Windowsa imate, ccc.

5. Ja imam x86 iliti tries dvobitni, sve super. A sad što ti oćeš da se kurčiš po selu da imaš šezdes četvorku, sad ispaštaj zbog toga :D

6. E ovako, trebalo bi ovije dana da nabavim Skyrim, pa da pitam nešto. Čuo sam od jednog bratovog ortaka da ne radi na Windows 7, 64bit verziji. Jel tačno to? Igra li neko na 64bit Win7?

Почо сам на џ86 њин 7, па ми цркла плоча (није до игре лоло). Онад купијо нову и сад имам њин 7 ултимејт на 64 бита и шљака ко подмазано на хај детаљевима и тако то (а комп ми је крш).

7. Почо сам на џ86 њин 7, па ми цркла плоча (није до игре лоло). Онад купијо нову и сад имам њин 7 ултимејт на 64 бита и шљака ко подмазано на хај детаљевима и тако то (а комп ми је крш).

Ajde još reci da ti je ploča crkla kad su trebali da ti odseku glavu na početku i znaću da si moj dupli. ISTO, ALI ISTO MI SE DESILO!

8. Vidi ga Čak što se hvali da ima 64-bitni Win 7.

9. Ljudi, jel radio neko onak kvest za kompanioonse, retrieval se zove treba da nađeš neki vutrad, aj objasnite mi kako da dođem do nega ne mog da se popnem na kulu jebenu!

10. Na koju kulu? Čak šta više ide se pod zemlju kolko znam...

11. jel to poziv ololo?

Хахахха. Може, може. Понеси само свој иксбокс. :Д

12. Почо сам на џ86 њин 7, па ми цркла плоча (није до игре лоло). Онад купијо нову и сад имам њин 7 ултимејт на 64 бита и шљака ко подмазано на хај детаљевима и тако то (а комп ми је крш).

E fala.

13. Ma ima zamak sa sve kulama i na mapi vrata su nacrtana tačno na kuli, a ne mogu doći do nje, a kad uđem na druga vrata tu nema ništa...

14. Ја сам убио мамута.

15. Ја сам убио мамута.

Kaci neandertalac :)

16. Хахах. А фино сам га зајебао.
    Он се врти у круг, ја га цепам стрелама, и курац сам добио на крају.

17. Kuratore kakva crna kula ideš lepo u ulaz koji je u prizemlju, ulaz ti je ispod stepeništa.

18. Ja rokno dzina pre par lvla, par puta sam morao da riloudujem, ali sacam 26 lvl moze samo da mi se sagne, tj u njegovom slucaju da legne lololo.

kuratore, ako je to ova misija, ja sam to isprelazio, al' da me jebes ne znam koja je koja, ovo je taj naziv, sto ti Aela daje
    http://www.youtube.com/watch?v=XerVAIB4x-U

19. Ajde još reci da ti je ploča crkla kad su trebali da ti odseku glavu na početku i znaću da si moj dupli. ISTO, ALI ISTO MI SE DESILO!

Цркла је кад нисам користио комп. Било је питање тренутка када ће.

20. Treba mi mesto na koje mogu da ostavljam stvari koje ne mogu da nosam okolo a trebaju mi.
    jel to jedino mogu ako kupim gajbu negde pa tamo ili ima neka banka ili nesto?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.