Arch-mages Robes, i Morokei maska od jednog od Dragon Priesta, oboje daju po 100% na punjenje mane, i još neke bonuse, sad sam betlmejdž/warrior madafaka. :)
Pa jeste, mlin, znam da postoji opcija interact, i na ovome i na vetrenjačama, ali nisam pokušavao da pravim nešto, mada može verovatno.
Igrica ko igrica..
ono nije tolko losa ali me nije zadrzala.
Treba ti jebacki kompjuter da je teras, a cak i kad uspes, stanes pa se zapitas i sta sad.
Neki ce da kazu da kenjam, ali ako ti se vec igra nesto na tu foru, uzmes lepo pa skines sa pajrt beja Vorld of Vorkraft, nadjes piratski server (ili naravko kupis igricu i placas) i igras sa milionima ljudi.. plus sto je manje zahtevna, a i onlajn je pa je mnogo zanimljivije.
Inace za pohvalu je sto mozes 100 puta da igras igricu i uvek ces drugacije da prodjes, ne postoji neka linija po kojoj se kreces vec skoro sve radis na svoju ruku!
A sto se tice "Arrow to the knee" viceva koji se po netu sire ko zaraza, smaraju, mnogo.
Кад неко нађе неки добар мод за ово срање нек јави. Игра има потенцијал да буде доста лошија него што јесте. Надам се да ће модери да одраде нешто кул.
e ja sam formatiro komple hard disk pre par dana, izbriso sve, od profila na igrici do instalacije. zaboravio sam da prerežem,jbg...a zimr me da se cimam da skidam ponovo...šmrk:(
lepo perje šeki.
Млевен точак, ја мислим да стављаш ту жито да правиш хлеб. Не би ме чудило да можеш и то у овој игри :)
Можеш све и свашта, ја цепо дрва шест сати, очекивао да ће да ми бар мало скочи one handed, трт.
Arch-mages Robes, i Morokei maska od jednog od Dragon Priesta, oboje daju po 100% na punjenje mane, i još neke bonuse, sad sam betlmejdž/warrior madafaka. :)
Pa jeste, mlin, znam da postoji opcija interact, i na ovome i na vetrenjačama, ali nisam pokušavao da pravim nešto, mada može verovatno.
Igrica ko igrica..
ono nije tolko losa ali me nije zadrzala.
Treba ti jebacki kompjuter da je teras, a cak i kad uspes, stanes pa se zapitas i sta sad.
Neki ce da kazu da kenjam, ali ako ti se vec igra nesto na tu foru, uzmes lepo pa skines sa pajrt beja Vorld of Vorkraft, nadjes piratski server (ili naravko kupis igricu i placas) i igras sa milionima ljudi.. plus sto je manje zahtevna, a i onlajn je pa je mnogo zanimljivije.
Inace za pohvalu je sto mozes 100 puta da igras igricu i uvek ces drugacije da prodjes, ne postoji neka linija po kojoj se kreces vec skoro sve radis na svoju ruku!
A sto se tice "Arrow to the knee" viceva koji se po netu sire ko zaraza, smaraju, mnogo.
I used to be a lord too, then I took an arrow in the knee...
Hahhahaahhaha, u ES6 će biti ubačen kvest "Izvuci se" olololo
Ma ja znam čemu služi IRL, ali mu nisam našao nikakvu funkciju u igri.
Е6 ће да буде на Еквестрији са новом Пони расом...
Мада то ће да буде извлачење !
Hahaha, al' to bi bilo neizbalansirano skroz, koje bi zlo imalo šanse protiv šarene družine lolo
Ево и трејлер изашао чак :
http://www.youtube.com/watch?v=egrlzkKa6O8
Haha, videh neki drugi pre par dana, ali ovaj jebe! :D
Кад неко нађе неки добар мод за ово срање нек јави. Игра има потенцијал да буде доста лошија него што јесте. Надам се да ће модери да одраде нешто кул.
Ma bre samo ` i onda tgm lolololo
A onda ideš od grada do grada i kolješ sve na svom putu, čisto jer ti se može lololo
I naletiš na pet soma besmrtnih NPC-eva.
Koje ubiješ uz pomoć konzole jer su pederčine raspale.
Kako bi bilo fino kad bi moj komp podržavao ovo... Ja ni trejler na Jutjubu ne mogu da pogledam koliko mi koči.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw7595tO911qb5gkjo1_400.jpg
Kaко ме нервирају ови ретардирани клинци.
e ja sam formatiro komple hard disk pre par dana, izbriso sve, od profila na igrici do instalacije. zaboravio sam da prerežem,jbg...a zimr me da se cimam da skidam ponovo...šmrk:(