The Elder Scrolls

1. Нисам пичио Скајрим једно... неколико дана... сморило је малко...

2. + milijardu na trišketov komentar!

3. Ja preso glavni quest na mozda 15-om level-u i sad pikam cisto da budzim armor i tako te kurce. Malo smara.

4. Gejm of d jir sutra malo!
    Nema osobe koju nije smorilo.

5. Igram od 29., je l' tačno da mogu da se udam za Orka? ^_^

6. Ma nema sta ne moze, samo sto je dosta kratak glavni kvest sto mu jedino zameram.

7. Тришо +123142432654647598870823423565475678796874562342534765856.62

8. Ма сморена можеш да се ожениш за било шта само да одеш у Марин Храм...

9. Где је тај храм? Хоћу и ја да се удам :)

10. У неким од градова, Рифтен ваљда...

11. Је л' може да се тражи споразумни развод?

12. Не... какво си срање направио мораш да трпиш, мада можде можеш да фураш бигамију...

13. Neću ja da ženim, ja će budem ženjena. :) I to za Orksona. Romantična duša. ;P

14. Какав је то Орксон ? Из оних утврђена у пизди материни или неки цивилизован ?

15. Lololo, kako.... Čudno i pomalo patetično da je ovo prva aktivna tema na novom sajtu koja nije o novom sajtu. :)
    Nemam pojma, tamo među pratiocima sam videla u ponudi nekog Orka koji ima lajt armor i mač valjda. Nisam još igrala pa ne znam... Ček da nađem sajt...

16. igram skajrim tu i tamo, uglavnom radim sajd kvestove

17. Ekstra igrica narocito kad udjes u dark brotherhood pa ubijas ljude za novce... ekstra je i glavna prica. najvise me odusevilo kad udjes u onaj grad mrtvih da ubijes glavnog zmaja Aludina to stvarno morate da vidite i glavna stvar je muzika u igrici, jebeno je dobra!... malo me smorili zmajevi pojavljuju se na svaki 3 minuta...

18. Je l' moram da znam priču iz prošlih delova koje nisam igrao da bih pičio Skajrim? Ili je priča zasebna?

19. e da, i muzika je do jaja

LesTaT pre 18 minuta

Je l' moram da znam priču iz prošlih delova koje nisam igrao da bih pičio Skajrim? Ili je priča zasebna?

priča je u principu zasebna, ali ima nekih najopštijih stvari koji se još od Arene provlače.. al' ono, oni ti nisu i nešto potrebni, nisam ih ni ja znao kad sam prvi put pikao Oblivion.. mo'š opušteno da igraš

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.