The Elder Scrolls

1. Imam instaliran Oblivion al' me sve nešto mrzi da se nakanim da premotam. Više me vuče Skajrim jebi ga. :) Ok, hvala.

2. Skajrim je bolji, ali ni Oblivijon nije za bacanje. :))
    ja svaki dan pičim kod buraza da pikam Skajrim na njegovom nabudženom kompu, a na ovoj krntiji gajbi pikam Oblivijon sa sve proširenjima, ekspanzijama i modovima

3. Zajebite, ono, uzeo sam komp od ortaka samo da bih igrao ovo i razocarao se, nije to to majku mu, smorilo me posle 2 nedelje, Morrowind nije vec vise godina, kao ni Oblivion...

4. Ja sam instalirao Morrowind mod za Oblivijon, tako da kao da igram Morrowind al' sa Oblivijon grafikom i nabudženim njesrima.

5. Morroblivion, igrao sam i to, ono, jeste ok al' nije to taj dozivljaj kao kad trcis u trecem licu i vidis braon pelene kako izbijaju iz tvog oklopa, ili kad bijes Truflejmom...

6. filozofinjo daj link neki za morroblivion

7. Instalirala sam Morrowind. E, sad molim nekog da mi da neki savet kako da nabudžim lik jer ne mogu da pobedim nikog živog, iako ja imam mač a taj NPC goloruk.

8. ДАЈТЕ МИ ТРИБУЛУС ДА СЕ СМИРИМ!

9. Setaj oko Balmore, imas gomilu pacova. E, a kad malo ojacas instaliraj i Tribunal, dolazice ti Dark Brotherhood stalno, a imaju prelake i prejake oklope, jedan sacuvaj za sebe sve ostale prodaj, padne odlicna kinta.
    Edit:
    uesp.net <- Evo ovde imas dobre tutove za pocetak cini mi se, jeste manje zanimljivo nego kad sama razvijas lika, al' bice ti ogromna pomoc dok ne ojacas.

10. Odlično, jer mi je lik nula ovako! Sad ću da iščitam malo. Hvala ЏелА :D

11. Idi preko mejdžis gild do Caldere, tamo ima jedan Skamp u Ghorak Manor i on kupuje sve po ceni koliko stvarno košta, možeš jako puno para da zaradiš i onda to potroši na okolne trenere po gradovima da razviješ skilove, kad pređeš 50 biće laganica.

Hint: u Sedrit Mori (isto može preko mejdžis gild da se stigne tamo) imaš kad se spustiš dole u tom Wolverine Hall-u, odmah ispod magova Imperial Cult quarters. Ima neki lik, neki valjda Scelian Plebo (upamtila sam, lolollolo) i kod njega imaš neograničeno da kupuješ Marshmellow (kako li) i Saltrice za male pare i tako njih pomešaj i napravi puno hiling poušnsa, višak prodaš, plus oni treninzi od para kako prodaješ Skampu i spreman si za dva-tri sata. To sam provalila koliko sam puta igrala pre sto godina još i ponovo sam uzela pred Skajrim. :)

12. Da bre, Creeper, on se pojavljuje i u Oblivionu, al' kao covek.
    Edit:
    A imas vise trgovaca ciji se inventar obnavlja, ne mogu da se setim svih sad, mislim da sve ima na onom sajtu.

13. Koji je to čovek?! Nisam ga tamo primetila, daj sliku. Ja sam mislila da je on onaj pas što ti se stvori u džepu na misiji za Clavicus-a Vile-a. Pošto je rekao: ''I was also a Scamp serving some Orcs, some time ago.'' :)

14. Saci me zbunila, mislim da si u pravu, izgleda da sam utripovao da je covek. Ne sluzi me pamcenje kako treba jebiga.

15. Fora je što govori, pa si možda zato pobrkao. :)

16. Težak put je preda mnom :)

17. Samo poslušaj ovo za tog skampa u Kalderi i tog lika u Sedrit Mori i ima da se nabudžiš za tri sata. :)

18. Meni je zanimljivije da idem okolo i koljem pacove k'o nezdrav, al' da je lakse na tvoj nacin - jeste.

19. Neveruem koliko ima bagova na questovima...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.