Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Obavezno smorena, ali gde najbolje da skupljam stvari koje mogu da prodam? Još uvek sam slaba da se čak i sa pacovima mučim.
Kuratoru,da nis ti malo omašio temu a?
Za pocetak idi od kuce do kuce i pljackaj sve sto stignes, NPC-ovi uglavnom budu na jednom mestu sve vreme i alarm level im je 0, tako da mozes da im otimas sve sto 'oces. I obavezno, ali obavezno otmi nekome kucu! Predlazem ti kucu Dura gra-Bol-a ona je pored reke odmah ispod Southwall cornerclub-a. Ima dosta stvari u njoj i dosta mesta za skladistenje. Kljuc od sanduka koji stoji pored kreveta je izmedju saksija sa cvecem na stepenicama. Valjda. Ja sam u Balmori ocistio sve kuce koje sam mogao. :D
Kako misliš da otmem kuću, samo ubijem gazdu? :)
Da. I za razliku od Obliviona ne izlaze one tiketice kad ukrades nesto, samo pazi da ne krades kod trgovaca i ljudi kod kojih mozes da dobijes kvest, oni imaju visoke alarm nivoe. I cim pocnes igru ti pokradi sve iz one zgrade u kojoj je onaj pisar, ima par vrednijih knjiga i par sastojaka.
U svetioniku u Seyda Neen-u imas skillbook, mislim da je gore na vrhu.
Jašta da sam omašio. Kacam smotan.
http://www.youtube.com/watch?v=ycVQSPd1s3M
Јел може неко да ми остави продукт кеј за инсталацију ? Убих се тражећи ал нигде не могу да нађем.
Skini Razor1911 verziju tu nema tih gluposti samo krek.
Изарчио сам Обливион и сад кренуо да играм Скајрим. Ал' курац, блокира ми стандардно после неких пола сата/сат игре. Је л' имао неко сличан проблем?
едит: до јаја су игре, обе.
E, odigrah dosta od Skajrima za ovih sedam dana koliko sam bila kući. Pametnija posla nisam mnogo ni imala. Kod tebreksa na kompu piči super na high, pa sam gledala da pređem što više dok se ne vratim u BG. Pa.... Da nije možda zbog toga što sam već starija, nemam više šesnaest, neg' dvajesjednu, pa da mi nije bio toliko impresivan kao Oblivion. A i priče su mnoooooogo kratke. Ono za College of Winterhold je PREKRATKO, EJ! Šta mi ljudi koji smo čarobnjaci, što smo mi izuzeti? Nisam prešla lopove i Dark Brotherhood (to sam ih sve pokokala, preći ću kad opet navratim kući). Glavna misija je isto mnogo kratka.
Inače sam uglavnom radila one sporedne kvestove, i najviše su me zanimale dedre (Šeogorat je naravno kraljina teška i Sanguine, on mi je uvek bio omiljen), mislim da mi je ostalo još pet: Boetiah. ♥Clavicus Vile♥, Malacath, Nocturnal i još jedan, ne mog' se setiti koji. Da, bila sam popizdela kad sam dobila onaj Savior's Hide od Hircine-a i kad mi je onda posle navlačenja tog čuda moja postala mršavica. Taman je bila kako treba, ali ne... To je kreirano samo za mršave... Kod dedri sam odbila dva-tri kvesta, recimo onu Verminu i fuuuuj ono sa Namirom, uglavnom te zle odbijem, izuzev Hermaeus More, mislim ko ne bi sve uradio za Ogmu Infinidum, je l' tako?!
Inače sam miks čarobnjaka i barda, Bretonka, 31 nivo, destrukcija mi je oko 76, i visoki su mi Speechcraft, Restoration i Light Armor. I Conjuration i ono za brave.
Da, i venčanje je golo govno, ništa! I na kraju možeš da pitaš da ti da pare od radnje ili da ti skuva, dajte malo romantike Bethesto!
Vidim imaju i neki građanski ratovi, to me zanima koliko i nivo vode u Bangladešu, politika najsmornija stvar. Onaj Ulfrik je kreten, ide mi na živce, budala će da pokolje ceo narod, ako i treba da ga zgrome, kad ne konta da se raspored moći s vremenom menja.
Pitanje: Pošto nisam imala srca da ubijem onog dekicu zmaja Paarthurnaxa, da li neću moći da prelazim misije za Blejds?
ja sam ga ubio, ipak je to zmaj. kakva si ti to dragnoborka onda? bruko jedna!
Nećeš.
E, jebiga, ionako smaraju.
E, Buksno, ja sam žensko, mi imamo srca. :) Šalim se, uvek sam imala neku čudnu naklonost ka ljudima koji se preobrate u dobre. Ja se bijem protiv onih koji me napadaju, više mi se đaju one bradonje nego Blejdovi. A i zmaj je lepo pit'o: ''Ko je bolji, onaj koji se rodio dobar, ili onaj koji je urođeno zao, ali se vekovnom meditacijom preobratio?'' Zar to ne treba nimalo poštovati? Reći ćeš: ''ali on je bio desna ruka Alduina.'' Jeste, ali isto sako on nije smrtan, i programiran za dominacijom. Drugačiji je koncept vremena kod besmrtnih bića. Nemožemo ni zamisliti koliko se trudio da se preobrati. Čak ti i daje razloge zašto da ga ubiješ, kako si imao srca za to (verovatno da bi prešao kvest za Blejds)? Možda bih i ja mogla da pitam:''A kakav si ti to dregonslejer ako kolješ tako bez milosti?'' Ratnik bez milosti, po mom mišljenju i nije ratnik.
Ovo bolje da smo na četu, lololo. :D
http://www.skyrimnexus.com/imageshare/images/2418176-1321236520.jpg
http://i.qkme.me/35bg9b.jpg
Taj Paarthurnax je izdajica, najveći mšlja zmajevog roda, Alduin bar nije krio ono što jeste. NO MRSI FOR DŽREGONS!
Mislim da nije tačno. Bilo je nekolicine zmajeva kojima se nije svidela Alduinova (koje kulj ime) tiranija. Ali samo se Paarthurnax usudio da ode protiv njega. A i kako bi ga ti pobedio da ti nije ispričao za onu Elder Scroll? Niko ti to drugi sem njega ni ne bi mogao pokazati. Plus je kada je Alduin te prvi put napao i on se borio protiv njega, iako, ako bismo gledali preko priče, ste imali veoma mnogo šanse da izgubite, jer ti si tek spoznao svoj dar i nisi se nikad suočio sa Alduinom ranije, a Alduin je imao iskustva sa smrtnicima (ona tri Norda, i ti Nordovi su neki blesav narod). Zamisli da si izgubio? Šta bi se desilo sa Paarthurnaxom, verovatno bi u mukama bio do kraja sveta. A i beo je, nekako mi to vuče na dobro. x)
To je rekao jer mu je frka od dragonborna, reko bi sve samo da poživi još par iljada godina. rekoh, zmajevi su mnogo glupe živuljke:)
http://www.youtube.com/watch?v=EKdmSiuqnUc
Šta je sa onim čika znajem, onim crvenim što ti pomaže kad ga pozoveš i što te je odvezao tamo na ono mesto u planinčinama i jebenim snegom koga ima na sve strane (koja užasna zemlja)? Isto kako je neki Jarl rtamo zarobio zmaja i držao ga tako za ukras, dok jadnik nije polupao (brate, ubij zver, ne muči je ako to ne možeš da izvedeš), i samo je Paarthurnax dolazio da ga obiđe i da mu pravi društvo pošto mu nije mogao pomoći. Gde su tu Alduinovi zmajovi? Nema ih. Ja sam ipak za to da se taj dekica zmaj poštedi.
A u onom građanskom ratu na čijoj si strani? Stormcloaks ili Imperials? To još nisam stigla da igram, kad se vratim kući posle ispita ću.
Ja sam uvek najviše volela sporedne kvestove, odnosno dedre i Mages Guild, da ja lepo naučim o moći i činima, dobijem sveznanje Ogmom, a politika i ta govna.... Boli me uvo. :)
pa ja sam rebel u duši, normalno da sam bio na strani Stormkolsova:)
Ti i ja bismo se jaaaaaako lepo slagali vidim. :) Ja sam za Imperijalce. Realno sagledati stvari: Altmeri su već jednom bili najveća civilizacija, i posle pada su opet bili izuzetno moćni, normalno je da se ponovo smeni centar moći izmeđi vilenjakova i ljudova. Jbg, desi se. I sad u tvojoj zemnji su zabranili da se obožava Taloš. Jbg, obožavaj ga u tajnosti, misliš da će to tek tako da se izbriše iz istorije? Nema apsolutno blage šanse. Budeš strpljiv i čekaš, sto godina, hiljadu godina, dve hiljade godina, skupljaš vojsku, baviš se malo diplomatijom, šta god i lepo posle vratiš svog boga u zemlju i iskolješ Altmere. I oni su tako strpljivo čekali silne vekove da ponovo uzvrate udarac. A i Imperija je realno više dobra nego zla donela. IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC! :D Zamisli i da pobediš? Pa Altmeri lepo popizde, ionako drže pola onog gde žive crnje, sve mačke i gušteri su na njihovoj strani, Dark Elves su ionako napaćeni, boli ih uvo za politiku, al' možda bi te napali za parče zelje da se sklone od onog vulkana, i Imperija bi im se odma' pridružila pošto neće dalje sukobe, i lepo te sve provincije napadnu i sravne sa zemljom i pokolju ti narod? Plus i u Skajrimu ima sukoba među ljudima, ne bi poživeo ni dve godine, da ne pričlamo koliko bi zla naneo nevinim ljudima. Ne, glavom u zid pa kud puklo, da puklo, samo da je herojski frontalni napad, za ostale... Nek se snađu. Tipičan si Nord. :D Ja ne znam šta sam. :)