Hladno pivo

1. Проблем је што је карта 10 е,

ALOOOO RODJACI!! Okle 10 e?! Plus voz i Bara 5, plus da izijem nesto! Aloooo makar 20 e mi trebaa. Okleeeee....

2. Ja idem 17. juna, sviraju na Arsenal festu.

3. Hladno pivo je trenutno najjači bend na Ex-Yu prostorima. Super im je i ovaj novi album.
    Malo si ih ispljuvali posle albuma "šamar" jer su kao pobegli iz punk'a, ali hejters gona hejt..
    Jes da mi je iritantan Hrvatski govor, ali morao sam preko toga da predjem..

I za kraj jedna sa pretposlednjeg albuma: http://www.youtube.com/watch?v=TFNBDotELqg

4. ALOOOO RODJACI!! Okle 10 e?! Plus voz i Bara 5, plus da izijem nesto! Aloooo makar 20 e mi trebaa. Okleeeee....

То ти је кад општина нема слуха за било какве културне манифестације. Мада ми је искрено чудно како не могу да нађу неког јаког спонзора, с обзиром да је у питању велики бенд и велики концерт за наше услове (мислим на Пг). 5 е би био неки плафон по мом мишљењу, али ајде.

5. Pa ne gostuje Lerdi Gaga majkumu. Jes' da ih volem ali volem 20 e vise :)

EDIT: Daces mi broj telefona, uplatim ti 3 eura i zoves me sa koncerta. Ukljucim spikerfon i ka da sam tamo. :)

6. ne pane mislim na onu: i dalje smo tu ti, ja i moj tata, nasa VELIKA LJUBAV napre malo kvadrata, i dalje moja draga spava u sobi gde sam lepio slike iz brava! =P eh ta ljubav...

7. Slušam HP od njihovog početka. Od pesama jačine tipa Rigoletto, došli su do ovog, aj da ne lajem kakvog, albuma poslednjeg. Ima jednu pesmu dobru, Ezoterija, i pola refrena jedne druge pesme, ne sećam se ni koje. Ostalo golo govno, treba da je mejnstrim, a čak nije ni keči za uvo. Očaj. Sve pre toga, pogotovo albumi Džinovski, Pobjeda i Šamar razbijaju. Obožavam Hladno Pivo, i fantastičan su bend koji se treba slušati, bio sam im na koncertu, razvalili su u NS-u, sve najbolje, ali poslednji album im je djubre, nažalost.

http://www.youtube.com/watch?v=7E0YSGQUuEM

Daleko od znoja, vjetrova, psovki i kočnica,
    kao puž nečujno uvučem ticalaaaaaaaaaaaa.

Momci, dabog da se popravili za sledeći album!

8. Ја мислим да су срање.

9. da ezoterija je jedina dobra sa ovog novog

10. Ljudi imaju običaj da pljuju sve što je novo.. Meni je novi album ekstra.. Pravi broj, Može, Svijet glamura i Ezoterija.. Samo me malo nervira ova "Ima da te lajkam".. Da ne hvalim ostale nisam ih još sažvakao.

11. pa nije da pljuju, samo su prosle mnogo lakse ulazile u uho

12. Ja što više slušam, više mi se sviđaju pjesme, stvarno sam budala šta sam prije propuštao.

13. a i bioloski sat ce mi verovatno postati vrlo autoopisna za koju godinu =(

14. Meni najbolji stih njihov kaze 'vako ...njen sorry po Vuku i smajli na ekranu, idu ruku pod ruku kao slo na ranu, zar nakon svega joj nisi ni poziva vrijedan, a zbog nje si presao na %^&...

Neprocenjivo.

15. slušo ih bar pešes puta, uvijek bude kul...dobar provod želim svakom ko ide!

16. Najjači tekstovi definitivno.
    Glazbeno nisu moj stil, ali su jedinstveni i neponovljivi i zato ih volim.
    Mile je i inače tako lud i otkačen, pa tim više sve zvuči stvarno, istinito, životno, jednostavno se prepoznaš!

17. Ne pratim trenutno HP kao nekad, al' da, bili su mi jedno vrijeme omiljeni. Album "Samar" je objasnio. Let3 i Atomci, to bih volio da poslusas uzivo, ako se ikad' ukaze prilika.

18. HP je jedini bend koji obožavam. Tekstovi jednostavno sabijaju. Samo jednom sam bio na njihovom koncertu do sada. Nadam se da ću ići još koji put. Što se tiče novog albuma, meni je ok. Ali imaju oni već dosta dobrih stvari i mogu sebi da priušte i malo eksperimentisanja, a i uozbiljili su se malo, poženili i tako to. Sa novog albuma mi je najjača Kirbaj i kotlovina :D