@Zlocesta pufnica
Pa ne bas ako uzmes komplet obrok u meku izaci ce te oko 300 dinara za te pare u kfc-u mozes da uzmes obrok uz koji ces dobiti sok i pomfrit gratis i bice negde oko 330 dinara zar ne,sto mu dodje na isto.
Ox of Last Hearth
Fantastično je, ne samo što je Mek na zapadu najjeftiniji u poređenju sa drugom brzom hranom, nego što je i jeftiniji od Meka u Srbiji. I to prilično.
А стандард тамо 5 пута бољи него код нас. Чизбургер је тамо 1$, то је као кад би код нас био 15-20 динара. Наравно да би сви јели у Меку.
Ја сам летос у Пефкохорију јео релативно добар Гирос.
Ако се нађете у том летовалишту, препоручио бих вам ресторан ''Максим'', у главној улици. Најбољи је.
Налази се поред пицерије испред које се из мени непознатих разлога чека ред за сто и столицу (!?) Када сам то видео, тачно сам отишао 50 метара даље у ''Пица Рома'' и изео једну пицу ко човек :)
Majmunovski, ja sam gledala samo najjeftinije solucije u tim restoranima, po tome kontam da li je jeftinije, ne po obroku jer ne jedem tamo pa i ne znam.
U Nemačkoj je prosečna plata šest puta veća nego u Srbiji, čizburger košta 80 centi. Inače, hrana u supermarketu je jeftinija nego u Srbiji za nekih 20 odsto, osim sirovog mesa i hleba (koji je u Srbiji bolesno subvencionisan).
@Zlocesta pufnica
Pa ne bas ako uzmes komplet obrok u meku izaci ce te oko 300 dinara za te pare u kfc-u mozes da uzmes obrok uz koji ces dobiti sok i pomfrit gratis i bice negde oko 330 dinara zar ne,sto mu dodje na isto.
Fantastično je, ne samo što je Mek na zapadu najjeftiniji u poređenju sa drugom brzom hranom, nego što je i jeftiniji od Meka u Srbiji. I to prilično.
А стандард тамо 5 пута бољи него код нас. Чизбургер је тамо 1$, то је као кад би код нас био 15-20 динара. Наравно да би сви јели у Меку.
Majmunovski, izmeni post, napisao si dve premise sa Mekom, malo sam zbunjena.
Ја сам летос у Пефкохорију јео релативно добар Гирос.
Ако се нађете у том летовалишту, препоручио бих вам ресторан ''Максим'', у главној улици. Најбољи је.
Налази се поред пицерије испред које се из мени непознатих разлога чека ред за сто и столицу (!?) Када сам то видео, тачно сам отишао 50 метара даље у ''Пица Рома'' и изео једну пицу ко човек :)
Ne bi. Možda bih kupila da ga gledam, al da jedem one veštačke arome, neka hvala.
Znate li za onaj eksperiment sa hranom iz Meka? 6 meseci blejase cizburger i pomfrit, maltene se nisu promenili.
Шта фали вештачким аромама? Мислиш ли да тога нема код нас?
Mhm,odvratno :D
Ali dobro tih konzervansa ima u 80% hrane koje jedemo svakodnevno.
Sta fali vestackim aromama?!
А наша кучетина и мачетина је суперприродна. :))
Ма нисам мислио сви, али да би се посао повећао бар десет пута, би.
Мит.
Као и свака фантазија нпр. о томе како ће месо да се рападне ако преноћи у чаши кокаколе.
nis...od kada vise nema mickovog bureka sve je tako...sivo.
Majmunovski, ja sam gledala samo najjeftinije solucije u tim restoranima, po tome kontam da li je jeftinije, ne po obroku jer ne jedem tamo pa i ne znam.
Kako je mit kada je dokumentovan taj eksperiment?
Оћеш природу? Одгаји прасе у дивљини па кољи.
Ješćemo u Meku kad uhvate Gorana Hadzića pa huligani razbiju izlog. :PPP
http://www.youtube.com/watch?v=udnYdSy0tMQ
?
U Nemačkoj je prosečna plata šest puta veća nego u Srbiji, čizburger košta 80 centi. Inače, hrana u supermarketu je jeftinija nego u Srbiji za nekih 20 odsto, osim sirovog mesa i hleba (koji je u Srbiji bolesno subvencionisan).
Rek'o bi da je burek kod Minova najbolji, al' to je interno vec, jebiga x)
Врло је лако намонтирати те експерименте. Нафилујеш храну конзервансом и сачуваће облик годинама.