U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dobar giros ima u soluncu na pocetku kneza.
Доброг Гироса малтене више ни у Грчкој нема...Мораш да пукнеш 2.4 јура да би јео људски...
Ja sam u BG najbolje jeo za malo para preko puta SKC u hamburgeriji Uno... doduše, samo tamo sam jeo u BG...
Još nisam pojela dobar giros u Bg-u.
Доброг Гироса малтене више ни у Грчкој нема...Мораш да пукнеш 2.4 јура да би јео људски...
Pa jebiga sta bi ti da hasas za 50 dinara?
Ма кад једем ван куће то је при повратку из школе свртим у дак на студењаку.
Najgora investicija u brzu hranu u BGu je onaj doner na Slaviji što drže neki Arapi ili Turci. Pre dve godine je bio 240 kinti, a ko palačinka, ni za pod zub. Ne znam da li i sada postoji.
Tamo je 2 eura nista za has. Mi smo se na Krfu gusili u girosima, jeli maltene svaki dan jer su predobri bili.
Najgora investicija je McDonalds uvek bila i ostala, svuda i za svagada. :D
U Beogradu sam jednom jeo u Dafu. Lepo mesto, solidne cene i kvalitetne pljeskavice.
A u Kragujevcu....
Siptar i nista vise.
Kako uvek bila, Jezonjo? Kad sam imala 11-12 godina mom drustvu i meni je bilo kul blejati u Meku. Bili smo mnogo glupi.
Najgora investicija je McDonalds uvek bila i ostala, svuda i za svagada. :D
Nikako.
Zbog mnogo fensera,kul mackica i ostale zgadije to mesto ce biti puno jos dugo,dugo vremena.
Aj što smo bili glupi, nego što smo bili gladni :)
Fantastično je, ne samo što je Mek na zapadu najjeftiniji u poređenju sa drugom brzom hranom, nego što je i jeftiniji od Meka u Srbiji. I to prilično.
Fazon kao i sa Terranovom, glupaci se lože a ne kapiraju da je to na zapadu kineski butik. :D
Ovde je dupli cizburger 1,80 dolara, a dolar je ~ 80, dakle ~144 dinara. A tamo?
Fantastično je, ne samo što je Mek na zapadu najjeftiniji u poređenju sa drugom brzom hranom, nego što je i jeftiniji od Meka u Srbiji. I to prilično.
Sto je negde i logicno,jer ovde si prokleto kul ako jedes na gore pomenutom mestu,a ako hoces da budes kul moras da platis,u inostranstvu je takvih lanaca kolko hoces,dok je kod nas mek dominira mada odkad se pojavio kfc i ostala kompanija malo se pravi neki balans.
EDIT:
+ beskonacno.
KFC je skuplji.
Већ неко време он није ни за курац. Они јесу давно поставили неке стандарде, али су их сами баталили.
Najbolji giros je u Obrenovcu, Eleni se zove valjda. U Grčoj, u Paraliji kod Nikolasa, pored škole. :P