Ko posljednji pobjednik 119

1. Thumb_liverbird
    Gospod Bog

Kurt Kobejn je Pička.

2. Ih, to je baš bilo davno...

3. ALO KTITORI! ZAKLJUČAJTE! :psovke, kletve, psovke, kletve:

4. Pre će da dođe Džovi u Kruševac. A i ja sve s njim pod ruku!

5. Ko će sad da se vraća da vidi o čemu ste ćaskali....

6. Ma ne mora niko, ja to 'nako, sebi u bradu... :)
    To on mene tešio što ne idem na onaj koncert, ko veli, biće još bolji ovaj, kad Džovi dođe. :))

7. Ja više ne znam ni na šta mi se ide...Može Džovi da bude interesantan. A kad će da bude? Išla bih na Roda Stjuarta možda...

8. Ma dođi ti jacka svejedno, puštaću ti Džovija na winamp! :D

9. Koje si ti LesTaTe godište?

10. 86??? Ih! Taman!
    Eto me, samo da se obujem pa krećem! :)

natnat, bio je pre nedelju dana u Bukureštu. Kasno sam čula. A za Kruševac ne znam, pitaj LesTaTa, on je glavni organizator.:))

11. Kuj bre da peva u Kruševac?

12. 86??? Ih! Taman!

A je l'? :) A koje si ti?

Ma ne brinite za Džovija, čim mu kažem da jacka dolazi na koncert, eto ga ovde prvim aviJonom.

13. Žacka, šta je sa Staklenom, mislim osim što je zaljubljena, zašto je nema već ihahaj?

14. Niko to ne zna Nato. Svi su mislili da je zbog ispita ali to je već odavno prošlo.

15. Bemliga, natnat, ja sam, takoreći, juče saznala da se ona ne kači na sajt više. Ostala si samo ti od moje kraljevske familije. :)

88' LesTaTe. Jal da da je taman?! :)
    E na taj dolazak imam da dodam samo, bože, što sam dobra riba. :)))

16. Aha, tako znači...moraćemo da upotrebimo neke špijunske metode.

17. Bemliga, natnat, ja sam, takoreći, juče saznala da se ona ne kači na sajt više. Ostala si samo ti od moje kraljevske familije. :)

I što je još gore, umesto staklene uvalim se ja ovde kao padobranac kad je igra pri kraju. Šta sve morate da trpite. :)

88' LesTaTe. Jal da da je taman?! :)
    E na taj dolazak imam da dodam samo, bože, što sam dobra riba. :)))

More ima tu potencijala. ;)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.