Ko posljednji pobjednik 119

1. natnat, ova rečenica bi u crtaću bila propraćena veoooma napetom muzikom! Smeraš nešto, priznaj! :)

Ma kakav padobranac, nama ovde svi dobrodošli! :)

2. Bolje vas našli. :)

Odoh da arčim ručak. Nemojte da pobedite u međuvremenu.

3. L@ki, imaću jenom noćne more od tvojih slika i klipova. Pa da znaš... :)

Elem, kad sam kod snova, ladno sam sanjala noćas Mr. Moona. Nisam držala da sam toliki nolajfer, al' ajd...

4. I Mr.Moon je otišao sa sajta. Laki, daj jebote nemoj kačiti te slike, upišah se od smeha.

5. Nije još uvek kraj.

6. Аха. У том случају

конец!

7. Привет!

Ako nisam sada nešto opsovala.

8. Ниси, рекла си поздрав.

Шта се ради?

9. Ništa, baš ništa, i sada idem da opet ne radim ništa, uz pivo.

Privet i tebi Buri. A šta vi sve radite?

10. Одмарам, и покушавам да не мислим да сутра радим, и то БГ, у Југу. Ето, већ ме обли зној. А виш, добро ти то за пиво, повешћу се твојим саветом!

11. eee ja isto ništa i još jednom ništa i idem malo kasnije da radim ništa, ali neću uz pivo... ne mogu više

12. Samo napred, ništa lepše nego u ovim satima početi sa pivom i zafrkavati drugare koji imaju neke brige! Smeju se, kažu ti da je tebi lako, ti poveruješ u to, a oni zaborave na svoje brige...

13. Морам по пиво. Иначе, пиво ми је један од тужнијих парадокса. Најквалитетније је у сред зиме, лети га разводње. Све зарад профита!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.