Ko posljednji pobjednik 119

1. Ko da se tovari odećom po ovom vrelcu, samo šorc.

2. Ја и ортак јуче били на трчању и као унапред договорили да понесемо у ранчеве џемпере , зимске панталоне и јакне и да обучемо и трчимо у њима како би се више ознојили а уједно и да видимо шта је ту толико посебно .... (напалили се , гледали неке тепаче да то раде) ..... један круг од километра и крај .... гола вода, зевкамо као мали пилићи .... нешто ми се и није свидело .... нисам мого да се повратим цео дан ...

3. Zbog mene se neko uvek mora namučiti... hahaha Šta nosim, otkud znam, kao da je bitno!

4. како није битно ,неко једном рече "одело чини човека" а ја се питам шта ли је тај мислио о афричким племенима ....

5. Zavisi da l' sam sama u kući ili ne, što reče Mar, otkud znam :)

6. Laki, ti kao da ne znaš da je to najkraći put do srčke po ovakvom vremenu....

7. Bem ti vrućinu, gadna stvar to oblačenje. Šteta što sama ne živim.

8. Ni ja, Jacka, to i jeste problem ponekad...

9. Konačno sam i psihički sazrela da postanem nudista, tako da mi je svaka priča o odeći prilično neinteresantna.

10. Ahahaha, afrička plemena ahahahah
    Lakarije nam je večeras u elementu! :)

11. Da, vidim i ja da je u elementu čim piše, a ne kači one njegove klipove :))

12. ovo neki ženski razgovori... dobro veče... đe ste ljudovi, šta ima?

13. Nego gledam sad ovaj razgovor o (ne)ošenju odeće i samo čekam da se Urošu izrodi ideja za definiciju. :))

14. Buri, otkud ti? :)) Reče da nećeš imati net mesec dana...

15. Nešto tipa "Gologuzani na izvolte"..
    Odoh ja mili moji i moje na spavanje, ali prvo pod leden tuš.
    Laku noć svima :)))

16. evo došo nekim poslom u BL, pa još danas i sutra... :)

17. Odoh i ja, mislim pod svoj tuš, takođe laku noć!

18. Odoh i ja. Ne može se ovde čovek raskomotiti... Samo neko upada! :)

19. Laku noć, dođite nam opet :))

Pa, fino, Buri, taman si došao da pobediš :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.