Ko posljednji pobjednik 119

1. jbt, čim ja dođem svi se razbježe... a maloprije sam se otuširo... jebem li ga, u čemu je problem?

ništa od pobjede, meni je tek sad zanimljivo kad smo prešli stoju...

šta ima fmn? jesi otišla iz studenjaka?

2. Ne znam, Buri, šta je u pitanju... Ali ću i ja morati uskoro, brat mi stoji nad glavom... :/

Jesam, još pre 10 dana, sad sam kod kuće, ništa posebno...

3. Mislim da je vreme da pobedim.

4. e odo i ja... umoran sam, rano sam ustao... pišemo se ako budeš tu ujutro...

laku noć

5. Laku noć!

Ajde, idem i ja, neka pobedi Džejms!

6. Ljudi, i ja se ispisujem za večeras. Uživajte, a ja odoh da se rashladim pa da spavam.
    buri, falićeš ti ovde. :(

Laku noć, i pustite ovog mog grobara da pobedi. :))

7. Evo, pevam u sebi.

8. Idem na pauzu dok ne postane pretoplo.

9. Kosa, ne da mi opada, nego oTpada! Mada, na ovu toplotu, solucija da budem ćelava i nije tako neprihvatljiva...

10. I meni se učinilo da mi opada malo više nego obično...mora da je do vremena.

11. Uh-oh, sišla mi tema sa liste u kojoj sam najskorije postovao.

12. To je zato što si svestran, Matrikse. :)

Ne znam, natnat. Kanda došla jesen usred leta. :)

13. ajd zdraus ljudovi...

14. To je zato što si svestran, Matrikse. :)

Da, guzica mi preliva na sve strane.

15. Pozdrav, buri... Lep provod! :))

Matrikse, ako nastavim ovako da džabalebarim po ceo dan, prelivaće i ova moja...

16. Ajde onda, murš napolje, lijepo je vrijeme!

17. Ma de lepo, sti lud, ako dignem roletnu ima da zakovrnem. Ne idem ni u prodavnicu pre 19, 20h!

18. Ne idem ni u prodavnicu pre 19, 20h!

Boli te, ja uvek moram o najjačem suncu, nema teorije rano da ustanem, a moram obaviti to pre nego što mi se keva vrati tj. do 16h.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.