Ko posljednji pobjednik 119

1. jutro je, jutro je...

2. Uuuuu, otkad! Već je vreme za klimu :)

3. đe si nato... jašta je, nego vrijeme... zapravo vrijeme je u 9 sati...

4. Evo kuvam se...trpim do poslednjeg trenutka da ne uključujem klimu, posle me boli glava i peku oči.

5. zato meni starci neće da uvedu klimu... osjetljiv sam...

6. ahahah.. zar toliko byri? :)

7. Ma ja sam na poslu. Kod kuće je uključujem samo kada gosti insistiraju :)
    Evo upravo sam uključila, ali na neki economy mod, jedva da radi.

8. pa ono... boli me glava i to opasno, ali to je vjerovatno zato što čim vidim klimu, recimo u kafani, obavezno sjedem ispod nje, pa mi tuče za vrat

9. ahahah..

pa ti budi pametan pa nemoj da sednes ispod nje... :D

10. Znaš šta? To je i moj slučaj, a sto u kancelariji mi je baš ispod klime, pa svaki put moram da se penjem i lenjirom zaglavljujem ona perca inače mi bije direktno u levu vratnu aortu, uvo i pravi mi razdeljak kako joj se hoće. Ponekad kada sam duže od dva sata izložena klimi meni se povraća. Jel to normalno?

11. ne znam nato, nemam ja taj problem... meni tada baš prija, jer u kafanama bude vruće i onda mi to baš prija...

12. ne valja da ti bije klima u bilo koji deo tela iako ti je nzm ni ja koliko vruce...

13. Zašto ne sediš u bašti?

14. pa sjedim kad preko dana ili predveče... koji ću đavo u bašti u dva sata noći?

15. Upravo tako. Tada bi trebalo da si kod kuće u krevetu :)))

16. e sad si me dotukla, nema šta... :)

ja se kući nisam vratio prije pet već godinama, i maam bi pomislila da se nešto desilo kad bih došao ranije...

17. Baš si bekrija :)))

18. uziva coek u svojim godinama. :D

19. taj rad citi... a i ti si nato u pravu... šta ću kad volim...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.