Ko posljednji pobjednik 119

1. štaš, tako mi pao gra'

2. grah... ne znaš šta je to? e to ti je KRAJIŠKI pasulj...

3. Pa, Janko, majku mu, kakav se to avatar?! Skidaj to o'ma, il' tutanj sa teme da te ne gledam! :P

Zdravo ljudi! :)))

4. Poz svima! :)) Savet dana - ne izlazite napolje, a ako baš morate, ne idite gradskim prevozom, osim ako ne želite da padnete u nesvest ili da neko ko pada u nesvest, padne na vas...

5. Ahahahahhahahahahha, toliko puta želiš da na s posavetuješ?!
    Pa baš ti hvala što ti tako stalo. I pozdravi cimerkin komp. :)))))))

6. Moj savet bi bio: Izađite što pre do najbliže vode i izvrndupečite se celom dužinom.

7. Jacka, veruj mi, poludeo je! :)) Mislim, komp :)) Izbrisala sam sad... A naravno da mi je stalo do vas :)

8. E, pa, drage Savete, ne moram ja u vodu. Lepo meni i ovde s vama. :)

9. Sada je 14:19, ja ću se verovatno već 17:19 praćakati...samo da mi prođe raZno vreme :)

10. Ahahahaha, natnat, reče d'imaš neku fontanu pod prozorom... Što se ne bućneš dok čekaš? :))

11. Fontana je rezervisana za maturante :))

12. Ma ko ih pita, oni su svoje izmaturirali, sad gre'ota da zjapi fontana prazna. :)

13. Greota je i to što zaposleni nemaju raspust 2 meseca...

14. Imaju ovi što rade u školi, Nato :) A verovatno ću biti jedna od njih... :)

15. natnat, pametno zboriš! :)

forgeta, već počinjem da ti zavidim. :))

16. E Ivanice, držim ti palčeve!

17. :)) Ti raspusti stvarno jesu jedna od boljih stvari kad se radi u školi... Malo ti deca skaču po živcima tokom godine i onda dođe raspust, napuniš baterije i k'o nov/a! :)

Edit: Hvala, Nato! :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.