Ko posljednji pobjednik 119

1. Ja sam sve obaveze skinuo sa vrata! Dobraaaaaaaaaaaaaaaaa!

Čestitaaaam!!! :)))

Nego, gde su svi? :)

2. Da vam mahnem samo...moram do prodavnice dok se ne zatvori :))

3. a jesi bila na kupanju?

4. Evo i natnat počela ko Storma... :) Kakva mi to prestonica, da se prodavnica sad zatvara. Ove moje rade do 22h! Ha! :))

buri, šta ima? Jesi nacrtao više ono, majku mu?! :))

5. taj rad jacka, jebem ti takav velegrad...

jesam jacka, bio je to moj poslednji elaborat na faksu, i još jedan ispit manje na kontu... smiješe mi se nove sunčane čalke...

6. Ooooo, pa to pao šoping? :)

7. ma jok, nego me starci rekli častiti ako položim sve ispite, a meni je ostalo još nepuna tri... valjda će pasti, bar se nadam...

8. Ma nije ni to loše...
    Ja sam mislila da te robne stimulacije važe samo dok imaju ljudi decu do 11, 12 godina, a posle kad su matori konji da to sve džabe... A vidiš, ispade da ti nisi mator konj! :))

9. ahaha nego da sam djetinjast??? ma, to su se oni sami ponudili, a ja sam objeručke prihvatio, jer konto sam sebi kupiti, ali ne mogu namaknuti neku ozbiljniju lovu...

šta ima kod tebe? kako ti stoji haljina? je l' taman?

10. Eee, pa bolje i da si detinjast... To uvek pomalo valja... :)
    A i to što kažeš, što je džabe... :)

Ma pusti Valjinu, eno je, sad mi manja pola broja, ali ne odustajem ja od nje. Neće to još biti krpa za prašinu!!! :))

11. A i to što kažeš, što je džabe... :)

i Bogu je drago... reče moj drug koji studira bogosloviju i nastavi se ožderavati vinom na nekoj svadbi

e to, nikad ništa bacati dok se ne podere...

12. Ahahahahahaha, pametan drug, reči nemam! :)

A, da znaš, onomad da sam imala sluku u toj haljini još bih vas i udostojila.
    Ali nemate sreće. Moja lepota će ostati samo moja! O, Bože, kako sam samo dražesna... Nema mi ravne! :))))))))

13. e jesi neka... kako sam ja okačio sliku?

nije tebi ni sad kasno da se uslikaš u toj 'aljinici :)

14. Ahahahahah, buri, biće neka kad bude prilike.
    Ja se slikam samo u posebnim prilikama (kažu onda mora, mada ja ne bih ni tad), zato ste uskraćeni da vidite s kim imate posla. :) A ti okačio i drugara pride. Ja bih ostala obezglavljena da mi tako nešto padne na pamet! :))

15. ne bi' ja njega metno, al' pošto je i on tad bio aktivan ođe rek'o je da ga stavim... e i ja se slikam samo kad moram... a najviše sam se smorio za apsolventsko veče kad smo se skupljali, pa svi navalili da se slikaju, samo vuku za rukava i blicevi sjevaju, više ne znaš ni gdje da gledaš...

16. Ma idi, begaj... Ja sam pre koji dan ispizdela od toga. A sve kontam da zaplenim aparat, pa da ga sklonim, ali ne daju, buri, znaju me! :)
    Čak i na sred ulice u povratku na semaforu kaže neka riba, ae stanete sa nama da se slikamo, mi skupljamo ljude. A mislim se, dosta mi ovih mojih, još mi ti fališ!

17. budibogsnama svakavije nas ima...

ja i nemam aparat, ali tad tetka donijela i okrenula slikati... htjela da mi kupi za rođendan i ja nisam dao...

e moram ići, prileći na knjigu, inače ništa od naočala...

18. Bogami, ima i pola deset, prošla mi pauza za topli obrok!
    Ae, ti bar učiš za naočare. Ja, mator konj, nemam nagradu! :)