Ko posljednji pobjednik 119

1. http://www.caviarist.com/wp-content/uploads/2008/09/champagne_lyljp1.jpg

Ljudi,svima šampanjac!! :)))
    Danas je moja najmilija sestra DIPLOMIRALA na Filološkom fakultetu!!!! :)))))))))

2. Bravissimo, čestitke!!!!

3. Hvala,draga moja Nato! :))
    Jedva čekam da je vidim i izljubim! :)))

4. Danas je moja najmilija sestra DIPLOMIRALA na Filološkom fakultetu!!!!

Čestitam :D
    I ja ću za jedno 8 godina :DDDD

5. Ehehehe,zlato kevino,ti ćeš ubrzanim tempom :))
    Hvala :)))

6. ali nema od obične diplome 'leba, moram posle da magistriram i doktoriram :D

7. Vid' kako je on ambiciozan! :))
    Tako volim da te čujem,alal ti ćufte! :))
    Da ima keva protekciju u "starokosnim" danima :)))

8. pa šta ću, kad mi dosadno, pravim planove za život :D

9. Dobro,sad si isplanirao,e sad pali u grad i startuj neke lepotice! :))

10. Ne mogu, imam devojku, nije red :D
    Ići ću sutra u park sa ekipom, pivce, gitara i zajebancija, sad me mrzi...:)))

11. Ups,nisam znala :P
    Naravno,keve uvek poslednje sve saznaju-to mu dođe ko pisano! :))
    Ja sad došla sa treninga,ukrala malo pivca od moje jače polovine ,hehehehe :))
    Ovde u BC je Karneval cveća,panađur pravi,ludnica u gradu.Turisti,trubači,deca,helijumski baloni,pečenjare na sve strane...kao crtani film! :)) I to traje cele nedeljee!!!! :O

12. Ja volim kada su kod nas "Dani komedije", obožavam predstave :D

13. Pa to je kanda,nešto kultivisano.
    Ovde samo Kusturica fali.
    Mile mi majke,da imam neki dobar foto-aparat,ala bih napravila seriju fotki-za "National Geographic"!!Likova i frikova koliko ti duša želi!

14. Verujem, ovde na jugu je još gore kad je vašar, sve frik do frika, a tek o ciganima da ne pričam...:D

15. Pa,to ti zborim,care.
    A najkulje je bilo-vežbamo mi u jednom parkiću,a preko puta je pijaca gde su postavili one autiće i te mamipare.Cepa muzika "Sandala bend" (tak'e fele muzike ) a mi ,kao nešto u zen fazonu , treba da se opustiš,usredsrediš na vežbe...upiš živi! :)))

16. E to, kod tih vežbi, tai-chi, šta već, nije mi jasno zašto to većina radi napolju...

17. Pa ,zato što i treba da se radi na svežem vazduhu,u prirodi.
    Lepše je i tebi da igraš basket napolju nego u znojavoj sali.A i pravilno disanje je jako važno,a u sali ne možeš baš da se napojiš mnogo kiseonika :)
    Kinezi praktikuju da to rade rano ujutru,i kad god imaju malo vremena.Stvarno pomaže i deluje na koncentraciju i opušta.
    Jedva čekam da idem na seminar , sad jula! :))

18. Aaaa, pa kul, nije te blam? :DDD
    Je l' to onaj seminar na koji nisi mogla da ideš prošle godine? :)

19. Jok,kakav blam.Pa,ne radim ništa nenormalno :))
    To je mali park zaštićen nekom živom ogradom,tako da je super :)
    Jeste ,to je taj seminar :)
    Idem sa koleginicom,bićemo kao Telma i Luiz ,samo da ne zaršimo kao one :)
    Ona ima neku 128-icu,pa,dokle stignemo :)))

Pozzz,idem sad ;))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.