Ko posljednji pobjednik 119

1. Sad me nasmeja... :)))
    Ne, pre sam za neki konzilijum.

2. jebo te sumpor, prođe mi dnevnik...

3. Skoro da uopšte ne gledam dnevnike, sve mi se smučilo od dnevno političkih tema. Bila sam u selu 3 dana i voda je dolazila samo noću, budila sam se u 3 da bih se istuširala, a ovi jutros na Studiju B kažu da su građani sami krivi jer zalivaju bašte...EEEEEJJJ!

4. Dnevnik? Jel' se to na 'leba maže?

5. nije ovo dnevna politika, nego srebrenica i kukanje vazda... ubilo nekoliko hiljada ljudi, a oni već petnestu godinu sahranjuju po hiljadarku...

6. buri....čuješ li ti sebe?

7. naravno... idu mi na onu stvar sa istom pričom... ne mogu tv upaliti na današnji dan, već godinama...

8. Ja ne palim TV godinama uopšte, samo mi keva nešto baljezga tu pa znam šta se dešava.

9. Dobro veče...
    Kad će prestati da bude plus trista, jel zna neko???

10. Paaa, u petak će bit 29. Ladovinka~

11. Uuuu, kod mene je sad baš prijatno, jedno 27 stepeni.

12. E pa smatraj da ti zavidim. Znam da nije lepo ali je tako... :P
    :)))

13. Šta je sad ovo u zadnje vreme? Modovi me poslušaju, neki mi zavide, neće me defke. Jel' moguće da sam toliki user?

14. Uplati ti loto za svaki slučaj! :)

15. Jok, to me nikad nije htelo, čak i danima koji su bili sa više sreće nego ovaj, najviše što sam pogodio je 5 brojeva i bila je neka bedna suma, pre par godina.

16. To je pravi tajming, na svakih pet godina. Poslušaj savet :)

17. 5 brojeva? Malo li je...

18. Poslušaj savet :)

I onda da se setiš čiju su podršku imao. Jel tako natnat? :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.