Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tako je. Ako želiš možemo odmah da se dogovorimo.
BTW, Jacka jesi videla da si odabrana? :)))
Oko brojeva ili isplate? :))
Jesam, baš trip, otvaram sajt posle par sati, kad ono izbi mi to. A mislila sam da li da je i definišem uopšte, sve mi nešto bila mlaka. :)
Ali tvojoj sam se iskidala!!! Kapa dole! :)))
Hvala dušo :)
Da se dogovorimo oko isplate, naravno!
Taman sad , da podelimo po pola dok nema matriksa. On samo posle da popuni listić pa da navijamo. :))
Misliš da on neće tražiti svoj deo?
Ustvari, on je maloletan, ne može ni da podigne dobitak!
E, a onda nastupamo mi!
Pa nisam ja džaba dreždala u redu za ličnu kartu po onom suncu... :)
Po suncu? A ja prošlog leta predžudžala celu noć ispred MUP-a. Ujutru kad su sevnuli na mene blic, samo sam se izbečila. Ne pepoznajem sebe na slici.
Po suncu sam se i rodila, tako mi se palo i da čekam.
I moja je ko iz horor filmova. Dva dana slavim punoletstvo pa odem da fotkanje tako sveža. Da Bog sačuva i mene i sve one koji me legitimišu! :)
Nije ni čudo što hoće opet da nam vrate vize, svega su se nagledali na granicama.
Taman tako. Ružni ljudi, neće niko da se druži s nama. :))))
Ma aj ružni i nekako, nego bledi, podbuli, sa podočnjacima, čupavi, unezverenog pogleda...
Pa onda nek biraj između drogiranog i redovno bolesnog.
Nego...uteče nam dobitnik LOTO-a..
Misliš da je otišao da uplati? Ako nije to onda ne znam šta je. :)
nji
Možda je morao na spavanje. Vidi koliko je sati!
Možda... Kasno je već. :))
Odoh ti ja, a ti pazi da te ovaj LesTaT ne pobedi. :) PozZ
Aj laku noć :)
Vidi ga, njišti iz prikrajka...Još malo pa ću i ja predati štafetu trećoj smeni.
http://www.youtube.com/watch?v=iinfqf8Fp5E Стојан РОДИЈО!
propade mi i poslednja šansa da dođem do ktitora...