Snovi Vukajlijaša o Vukajlijašima i obrnuto

1. АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАААХАХАХААХ

2. Сањао сам ноћас да вас нема...

3. ..da ležim, budan, na postelji od snega..

4. ... и тихо, тихо...

5. Aplauz za eklipsu ;)))

6. Ja sam sanjala da Pajko juri Ludog Caka sa balonom sa helijumom... O.o

7. Pa to i nije daleko od istine. Doneo je helijum ono veče.

8. Eklipso, ništa luđe odavno ne pročitah...
    Pogotovo ovaj dio zemljom do Sarajeva, i kad te Peki šamara. Bože svašta :)

9. Pa znam, zbog toga sam verovatno i sanjala...

10. ja sam sanjao da sam sanjao i kao budan sam i letim iznad sebe..i onda kao ja na nekom cosku duvam i posle otisao moj buraz a pera dosao i sestra perina vrh riba...a ima nekog tipa ludak, ljubomoran ko pas....ia ima i drugaricu, neku micu, kresnuo sam je..keva posle vikala nesto na mene al mene bas brige, nije bila losa torta..i musaku sam sanjao, dobra musaka, vrh, malo zagorela...a posle kao ja vrteo spinova, ja kao krupije i kao neki tip postavlja zadnje cipove na 24..a padne 23 i ja mu kao isplatim..a on me gleda..posle cale nesto kenjao, neko selo, suma, tako nesto i mi kao u lovu..kazem ja ajd smotamo po dzoint a on se kao beci ali vuce, kad sam ja smotao...i posle nista, tipa beste sivi oblaci, kaki kurac lov...

i tako...

11. sanjam ja sinoć kao noć i ležimo u krevetu ovako redom Milica, Aurora, Storma, ja pa Čak. A čak i Milica su kao u vezi, a ja sam kao sa Pacovom u vezi, al pacova nema tu sa nama, on kao treba doći ujutro po mene.
    I tako mi kao spavamo, al Čak se stalno prevrće i naskače na mene, Aurora pizdi, Storma pizdi, jedino Milica spava ko top. I u jednom momentu Storma ustaje i pošalje nas u pm i ode negdje, u tom meni Čak kaže da legnemo nas dvoje na drugi krevet da se ne guramo, I ja kao aj, jer mi se baš spava. Al, jok, Čak i dalje naskače na mene. I to u bjelim đedovskim boksericama i bjeloj potkošulji. Ja ga stalno guram, al on stalno na meni.
    I u jednom momentu se budi Milica i počne da se dere na mene jer se vaćarim sa njenim dečkom i počne da mi govri kako će ispričati sve Pacovu kad dođe ujutro i kako će da me ostavi čim skonta kakva sam drolja. Ja njoj pokušavam objasniti kako ja nisam ni kriva ni dužna, al jok, ona se dere na mene i ne odustaje, a Čak sjedi kraj mene na krevetu i samo se zlobno smije...
    I tu se probudim...

12. čaki skote jedan, nisam to od tebe pčekivap dechko. Mylyce javi se da se jebemo u inat ovim skotovima prevarantskim!

13. hahaaahahaahhahah... eto.... ja izvuče najdeblji kraj :D
    nit dobi čaka, a i ovaj mi pobježe
    forever alone

14. Hahhaha, najjači san, ali ekipa je pobedila, Storma, Aurora, Mylyca, ti i ja :)

15. Ja sanjao kao odem ja kod Milice na trening go, kao od majke rođen. I tu one njene saigračice navale na mene i ja ih redom tu odrađujem, i tu neki lezbo ekšn i taman Milica dođe na red i uđe Črča, Lula i ostale moderatorke i išibaju me bičevima od goveđe žile do smrti.

16. ekipa je pobjednička :D

17. Сањао сам ноћас да вас нема...

18. лол, еклипсо, која свиња мушка! не бих ја тебе никад.

19. Ne daj Bože nikad da vas sanjam. :)
    Eklips ima mnogo smešne snove, khm, izmišljotine tačnije. :) Treba biti toliko opterećen Vukajlijom da možeš da sanjaš ostale autore.

20. лол, еклипсо, која свиња мушка! не бих ја тебе никад.

pa znam ja to Milice, i rl bi se urotile, ispičkale ih i otišle na pivo :)))

Eklips ima mnogo smešne snove, khm, izmišljotine tačnije. :)

hahahahahaha vučice ma kakve izmišljotine, ovo je ništa kakve ja još stvari sanjam, stvarno se nekad zapitam da li sam normalna, a kad sanjam ovako nešto sretna sam jer mi snovi znaju biti stvarno jezivi

Treba biti toliko opterećen Vukajlijom da možeš da sanjaš ostale autore.

ma kod mene nema nikakve veze to sa opterećenjem, nego kad sam jakoooo umorna uvijek sanjam ono što sam radila prije lijeganja, a to je ili vukajlija ili knjiga koju čitam :DDD

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.