Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam sinoć sanjao potencijalni seks sa Vukajlijašicom. Sad ne znam otkud baš s njom u mojoj sobi u selu. Bilo mi je baš do jaja što je sve bilo tako stvarno, čak mi je i keva uletela u sobu na početku, tu nasta belaj. Mislim, brzo je izašla i ja taman da se vratim u krevet, kaže gospođica da ugasim svetlo i TV, glupo joj tako. Kad oš kurac, svetlo nekako i ugasih, priđem teveu, i kako pritiskam dugme za gašenje, ono se sve više pojačava. Aj to i nekako, nego što je bila sednica skupštine, i Vuk Jeremić konstantno ponavalja "Uzećemo u obzir reformu budžeta", i dalje mi ta rečenica odzvanja u glavi. I sad, normalno, ništa od koitusa u Vukovom prisustvu. Najjači deo je bio kad sam iščupao kabl iz struje i provalio da tv radi na baterije.
Ne znam kako sam to posle rešio, taj deo mi je malo mutan, ali sam se probudio jutros oko 4 i 15, taman kad je trebalo da jebem. Pu.
http://vukajlija.com/pasivno-pusenje/321917
procitala sam ovu zezatorovu def kasno navece, tik pred spavanje i dugo sam se smijala tome nakon sto sam legla u krevet i onda sam to vece kad sam napokon zaspala sanjala da sam upoznala zezatora na skadarliji, sjedeci na nekoj klupi :)))
Ja sam jednom sanjao da sam banovan i sanjao sam Nadžak Babu zato što je ona moj dobar prijatelj.
http://vukajlija.com/svrs-u-mene-sama-c-ga-ran-t/337742
прочитао сам ову еклипсину деф касно навече, тик пред спавање и дуго сам се смејао томе нако што сам легао у кревет и онда сам то вече кад сам напокон заспао сањао да упознајем еклипсу на скадарлији, лежећи на неком кревету :)))
Сањ'о мару муњу. Пољубио је двапут. У образ. Била је просједа. Нека је шетња била углавном. И тако...
ja sam jednom sanjao da mi grof Vlatko zbario ribu koja mi se tada sviđala...u pola sna se oni žvaljave u drugoj polovini ga tražim s čoporom donjovranjaca da mu presudimo.
Пичке једне, што мене нико не сања?
PU, POMERI SE S MESTA POPOVE DA SANJAM!
loše predskazanje!
i sta je onda bilo ???
нисам га вадио, сама га раниш.
jos mi samo fali vas da pocnem da sanjam i ode sve dodjavola
ju kako si prost :)))
видим све ти смета.
pa sta cu kad sam jadna sva fina :)
знао сам да морам цензуришем
dobro si znao :)
Sanjao sam jednom Korleonea, Wojteka i Frenkija! U nekoj sobi oni, Korleone izgleda kao ovaj tip sa avatara njegovog, Wojtek je onaj iz 'Mementa' a Frenki pojma nemam kako je izgledao, ne mogu da mu se sjetim lica. Korleone stoji, tj. seta po sobi, ovo dvoje sjede. Korle stalno ponavlja, ispali smo budale, ispali smo budale, ovo ne moze ovako, Wojtek klima glavom onako mrtav ozbiljan, a Frenki sjedi do njega i pojma nemam sta radi. I probudim se u bunilu, krenem da se banujem sa Vukajlije, kad vidim defka mi na naslovnoj, pa se predomislih.
Jes da se vukajlijaši jedva pominju, al' nisam mogao da nađem onu drugu temu.
Ne sećam se sna u potpunosti, ali deo kog se sećam počinje tako što se osniva neka elitna grupa koja bi vladala svetom(npr. 100 najuticajnijih ljudi na svetu; iz nekog čudnog razloga učestvovali su i moji keva i ćale). Sedište treba da im bude neki ogroman brod, ali da bi komunicirali sa kopnom treba im telepata. Najbolji živi telepata je neki buljavi kazahstanac, i klovn krasti uzme dogled da komunicira sa njim, jer ovaj mora da ima optički kontakt da bi primao i slao misli(ne pitajte me od kakve bi koristi bio na brodu). Pričaju oni, pregovaraju, kad pita ga Krasti: "Šta te vezuje za tu zemlju?"(inače, kazahstan u mom snu se sastoji od jedne ulice, dve kuće, i jednog parking mesta) Ovaj kaže: "Moja žena!" I provali krasti da ovaj sere ko foka, i pucne prstima svojim specijalcima, i oni dođu i ispišu grafite mržnje, i potpišu telepatu. Tu izbijaju opšti nemiri, i tu upoznajemo novog lika - veliki, crveno žuti, depresivni robot. Odjednom smo svi u nekoj kući, i ja treba da branim robota, ali mi prilaze dva neka tipa u ljubiča stom, deluju gej ali zajebano, kad, pajsad, uleće Matriks, prodere se: "TROL" i digne jednog u batista stilu i razvali ga o zemlju, zajedno likvidiramo i drugog, uleće još par neidentifikovanih vukajlijaša, ali vremeno, ovi ljubičasti nas preovladavaju. U poslednjoj sceni, jedan ljubičasti odvodi robota u podrum, kreće da ga mazi, i na kraju ga uvati za guzcu četvrtastu.
Sanjala sam Pekija,ustvari njegov nadimak sam sanjala.Zove li se on Petar?To sam sanjala.
sanjam ja sinoć, tj jutros, jer sam ustala oko 10 da piškim pa sam se vratila da spava, uglavnom, sanjam ja kako sam krenula za italiju kod debelog pacova. i tako sjela ja u avion, fin avion, nema gužve, sve ko bombona. i tako krenemo mi iz beograda, al nikako da poletim, ja sve čekam to uzletanje jer jako volim taj osjećaj kad se avion vine u nebesa, al nikako. dolazi stjuardesa i kaže da idemo zemljom do sarajeva da tamo pokupimo još putnika pa da iz sarajeva polijećemo, aj reko dobro, neka, fino meni, pijem neko kul vino, sretna sva jer ću da vidim pacova skoro....
u jednom momentu sjeda kraj mene jedan lik iz mog grada u bosni, debil jedan maksimalni, ima laptop, net i sve po ps-u. počinje on meni tu pričati debilizme neke, ovo ono i priča mi čime se sve bavi u životu. kao prodaje avionske karte za cijeli svijt za neke male pare. pitam ja njega ima li za NY, kaže ima, i proda mi kartu za NY za 180 evra. ja sva u fazonu wuhuu idem u NY odma poslije italije, sretna sva jer ću vidjeti neke ljude koji tamo žive i tako..
nastavlja on priču o svom životu, kaže kako je mod na nekom sajtu kul, ja ga ne slušam baš jer je dečko baš debil, nema se šta čuti pametno. u jednom momentu j bacim pogleda na njegov laptop kad ono moj prof na vuki... poče lik pljuvati eklipsu, ja gledam ništa mi nije jasno... kaže on, evo ovde sam ja moderator al bataliću to, previše je debila ovde, evo ova eklips npr, krava jedna... pitam ja njega pa koji si ti mod na vuki.... kaže on ja sam PEKI D DŽEM !!! ja se sva pogubila, kontam ja kako ovaj debil da bude peki jbt, i u jednom moment on gleda moj fb, pa moj g+, pa eklipsu, pali m se sijalica iznad glave i lik skonta da sam ja eklipsa.... hvata me za kosu i počinje me šamartai, do krvi me izudara i izbaci me iz aviona u po trebinja.... padam ja na kamenje neko, sva izubijana, ležim i plačem i nadamnom odjednom svi modovi pjevaju TREBINJE TREBINE KAD ME VIDIŠ JEBI ME.... i počinji me šutati..... I TU SE HVALA BOGU PROBUDIM....