U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Опште позната ствар да караоке служе да би се људи бламирали, па тако ће бити и овде. Ево ја ћу први. Знам да многи воле караоке, и да радо певају ноћима по кафанама.
http://imageshack.us/clip/my-videos/847/k5e.mp4/
Ово је мој ретардирани клип, Прл Џем - Блек. Сјебо сам се нисам лепо снимио таблу са текстом ал ко да је битно, пошто ПЕВАМ ЈЕБЕМ КЕВЕ! Ае да видим има ли вас који ће окачити ваш клип и прејебати моју изведбу.
Ahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahha
хахахахаххахахахахахахахаха!!хахахаха!
никад нисам певала караоке, зашто не би могао лепо да научиш текст и да певаш без концентрисања на екран, плус што је музика ко из супер марија?
Милице реци да нисам покидао бре!
ЕДИТ: Караоке имају само једно за циљ, да се бламираш. Фора је да нађеш сонг који ниси чуо у животу, и да онда певаш.
Vahaj, vahaj, vahajjjjjjjjj ahahah
одвалио! могу идући пут ја да наручим песму? :)
ја сам се бламирао на караокама два до три пута у животу, не видим што се не бих бламирао и овде. То је и поента. Волео бих да чујем вас, а не да коментаришете мене :)
Мицика, може, ако је нађем отпеваћу ти је без проблема :)
Rado bih Fejze al' tehnoloski sam hendikepiran :)
па ништа, ја кажем свака част :) боље да се свесно бламираш, него да се бламираш а ниси тога ни свестан! немам ја муда за то :)
Значи пропашће и ова ретардирана тема? Не верујем :(
Ne znam dal mozete videti video. Na karaokama sam prvi put udruzio snage sa svojim kolegom iz benda Dva Idiota, i evo sad vec imamo dva hit singla :)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1297742176714&comments&set=t.100001148156237&type=1
Коењачо, који си ти? :)
Onaj nizi u maskirnim pantalama :)
Сад сам одгледао, гори сте од мене :))))
Hvala, trudimo se :)
јеботе, јел се овај коврџави са гитаром зове саша?
едит: а није :)
ал је идентичан ко један лик с којим сам ишла на драмску, и он исто свира гитару.
Фејзе, ниси се избламирао, што :)
Ајде кад постави још неко можда се и ја наканим да се осрамотим мало :)
Jok, Mihailo.
Ovo mu više dodje akustična verzija nego karaoke, al ste bolji od fejsa.
Смарко после таквог аватара нема чега да те буде блам :) Одради неки клипић па ме превазиђи ако мо`еш :)