КАРАОКЕ

1. Pa bila je karaoke zurka u skoli. Sve sami tremarosi, pa mi odlucili malo da podignemo atmosferu :)

2. Ајде обећавам нАћас да ћу нешто да направим, не могу сад, ту ми цијела фамеља, рођаци итд, па не бих да ме на спрдњу дижу :)

3. ја мислим да би било лепо од људи који имају како да сниме клип, типа имају вебкем, да одраде један мали да поделе са нама и им се смејемо сви заједно :) Ал стварно би било кул

4. Имала сам јако добру вољу да снимим клип, али стварно толико очајно певам, да није здраво за уши. :Д

5. Облачић
    Имала сам јако добру вољу да снимим клип, али стварно толико очајно певам, да није здраво за уши. :Д

u tome i jeste fora :D

6. Nije fora ako nije smesno.

7. Ne volim karaoke, al mogu okačit nešto što sam otpjevo bez muzike.

8. ја сам певао на Ади, нека Чипси фора пре 3-4 год.
    и снимили ме на ТВ, добио сам мајицу и качкет! :)
    али неам снимак...

9. А како се качи снимак?

10. Postojao je klip na YT gde pevam, daklem, krupni plan, ali je posle pevanja sledila teška blamaža. :) Liku je ugašen YT kanal, samim tim je i moj klip trajno nestao.

11. Аплоудујеш га на рецимо Имагешек..

http://imageshack.us/

И онда оставиш линк овде...

12. Хвала ти. :Д Ако успем, окачићу, да се смејете мало. :Д

13. кул :) потруди се докачиш

14. Ne volim karaoke, al mogu okačit nešto što sam otpjevo bez muzike.

OU OOOU OU OOOU!

15. Au, tek sad vidim temu. Moracu i ja da snimim nesto, da vidite sta znaci FEJL :)

16. An error occured during video conversion, please try again later or upload another video
    МАААААААААААААРШ

17. Vec 3 godine idem ponedeljkom na Karaoke,otpevam ok,bole me penis,jedino sam se izbalmirao bas jedared kad sam pevao Barry White-a "Can't get enough of your love",posto je jebena melodija bila usporenija nego obicno,pa sam se skroz izgubio...Neka mi Slobica objasni kako da okacim video,pa cem' i ja da vam pokazem svoje umece!

18. Где су бре клипови, снимци, шта је било бре! Чуо сам да Мелкијадес разбија караоке!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.