Đorđe Balašević

1. Ti izjednačavaš nacionaliste i fašiste? Interesantno. :)

2. Чак сам и овај пост предвидео, невера. Све је у вези Балашевића тако шаблонски, чак и обожаватељи. Сви дај хард фанови гледају људе који не миришу Ђолета као националисте и/или турбе-фолк фанатике. Једноставно је тако.

3. Niđe veze sa životom. Nisam nijednom rekla da su ljudi nacionalisti, nego da su stvari koje pišu nacionalističke, jer kao jedini razlog mržnje navode činjenicu da je dijelom Hrvat i Mađar, i neke njegove citate koji nemaju veze sa životom. Da li su oni nacionalisti ili nisu, to je njihova stvar.

4. Реме током дискусије није ниједном споменуо његову националност, или чињеницу да му Срби нису баш симпатични. Држао се тога да он није неки музичар и текстотисац, и да не заслужује славу коју има, па си ипак ти написала након пар постова следеће:

Često to zaboravim, jbg. Valjda mi je teško vidjeti koliko su ljudi nacionalistički okrenuti, pa se to pokaže kad pričaju o njemu.
    Otišla sam. :)

5. Da malo bolje pogledaš, vidio bi da to nisam njemu pisala, nego ostalima koji su navodili takve razloge. :)
    Uostalom, postoji i život van Vukajlije, a vjerovao/la ili ne, i tamo su ljudi sličnih (da ne kažem istih) shvatanja što se tiče njega.
    Mene iskreno boli uvo, volim ovu temu i nemam namjeru da prestanem da je posjećujem zbog nekih ljudi koji imaju drugačije mišljenje o njemu. Sto ljudi - sto ćudi.
    I, stvarno me smara da više pišem.
    http://www.youtube.com/watch?v=hBtPUp-c3tU

6. meni njegova muzika baš ono ume bit lejm i corny

ovako kao lik mi je mindeđ, sretah ga jedno vreme redovno na šodrošu kad sam išo na pecanje, fin čova, sam ne zna o pecanju ič lolo

7. Uvek sam voleo Bala[a. Ne previše da ga slušam, po[to baca u bedak. Ali kad čujem Uspavanku za dečaka, mislim da bih ubio bilo koga ko mi kaže nešto protiv njega.

8. nemoguće da već neko nije,
    al mislim da bi bio red da neko overi i ovu stranicu teme postom:

dorđe balašević

panonski govnar

đorđe balašević je panonski govnar

9. Ahahhahahahahaahahaha, to!

10. Uvek sam voleo Bala[a. Ne previše da ga slušam, po[to baca u bedak. Ali kad čujem Uspavanku za dečaka, mislim da bih ubio bilo koga ko mi kaže nešto protiv njega.

Taj rad. :)

11. Uspavanku za dečaka, mislim da bih ubio bilo koga ko mi kaže nešto protiv njega.

Jebote, al' on inspiriše za ubijanje...šta onda da kažemo za "Ne lomite mi bagrenje"?

12. po[to baca u bedak

и онда га замрзим, али серем другима који га не воле...

13. Ja kad čujem "Nevernik" same ruke idu ka nekim žiletima. :)

14. Isto ko kad ja cujem "Kralja propadanja" od Sapketa.

15. "Човек с месецом у очима", "Само да рата не буде", "Ратник паорског срца"... то су песме за сечу вена...

16. "Čovek s mesecom u očima" stvarno ne treba slušati često..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.