Đorđe Balašević

1. Moje neko mišljenje o njemu je da je više za žensku populaciju.
    Al ono, normala čovjek, nije sad neki šupak, ali ja da ga stalno slušam, ne.

I da napomenem da sam sa društvom dva puta išao ovdje u Sarajevu na tibut bend, e oni su sranje. Nafuran pjevač, umislio da je baš balašević, pa počne da priča po pola sata.

2. Izvini, molim te, ako pričaš o (ne)normalni Balašević tribute band-u, grdno se varaš! Bolji su petnes' puta i od samog Balaševića :)
    Mada, ima ih nekoliko, ne znam o kom tribjutu pričaš. :D

3. "Tajni gaz" čini mi se.

4. Aha, znam njih, al' nisam slušala nikad.
    Ne znam kakvi su, al' ovi o kojima sam gore pričala su toliko dobri da im je Balašević zabranio da nastupaju :D

5. Ne znam za te, ali znam da ovi se znaju sa Đi Biom i da ih on podržava. :D

6. Et', a ove moje ne voli, pizda! :D

7. ја одслушам кући понекад и ишо сам једном на неки трибјут исто, и генерално ми се свиђа та његова зика, али је превише усташоидно мађароидно неријатно мтрво ретардирано смарачки тип.

8. Чу Балашевић, јесте да су му песме одличне, али је као човек 0.

9. Nekro?! :p Održavam ovu temu živom! :)

10. Sad bih nesto reko...

11. Samo vi pričajte. Dok vi pričate, ima ko će da uživa...

http://www.youtube.com/watch?v=qWRwhTl_ooo

12. Poslala sam još jednu sa porukom "takoe, jacka!", samo što mi je forum progutao post. ;(

13. Često to zaboravim, jbg. Valjda mi je teško vidjeti koliko su ljudi nacionalistički okrenuti, pa se to pokaže kad pričaju o njemu.
    Otišla sam. :)

Бљув... Испадоше сви који не воле Ђолета фашисти...
    Шта знам, лик ми је онако. Пре сам и волео да га слушам, али сада не. Пустим неку његову песму када радим нешто па желим да нека музика дрнда ту око мене, чисто да се не сморим.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.