Браво рубрика Вукајлије

1. Da li se vas par iz redakcije, za sitne novce dokopalo
    nekih sintetičkih droga koje izvlače maksimum iz vaše
    ziljavosti?

Dragi Frenki,
    Moraću da te razočaram. Mi koristimo samo trve kvlt droge, nema sintetike, pamuk 100%. Inače, ako si zainteresovan, možeš ih nabaviti kod Miše Koksa u Malom Mokrom Lugu i kod Sulje Igle iz Ribarske banje.
    Tvoj Bravo.

2. Драги Браво,

Мучи ме једно питање већ дужи низ година. Да ли је циганска заиста три степена топлија?
    Под условом да су те претпоставке и народна нагађања тачни, да ли је топлота исте директно одговорна за велику плоднос' тих жена? Ако јесте, да ли сам на трагу откривања најбољег метода за борбу против бијеле куге?

Хвала.

3. Мучи ме једно питање већ дужи низ година. Да ли је циганска заиста три степена топлија?

Није топлија 3 степена то су чисте лажи.

Топлија је 7 степени.

Под условом да су те претпоставке и народна нагађања тачни, да ли је топлота исте директно одговорна за велику плоднос' тих жена? Ако јесте, да ли сам на трагу откривања најбољег метода за борбу против бијеле куге?

Браво ти се извињава на неодговору за ово друго.

Топлота није толико одговорна за плодност колико су цигани жељни ваџајне. Они не би силазили са ње годинама, као ни ми, али су циганке радије да дају, јер ко ће коме него свој своме, јелте?

А за ову кугу, близу си.

4. Ако јесте, да ли сам на трагу откривања најбољег метода за борбу против бијеле куге?

Мислиш на црну кугу?

5. Мислиш на црну кугу?

Куга је зајебана у свакој својој нијанси.

6. Dragi Bravo,
    Znam da ovo nije vaše područje ekspertize ali recite mi zašto je Peđa Mijatović pogodio prečku? Ne mogu se seksati dok ne saznam odgovor.

Jovica

7. Dragi Bravo,
    Već satima se nisam opštila. Deluje mi kao večnost. Volela bih da mogu da se promenim, da ugasim ovu želju. Vi mi delujete kao ozbiljan časopis koji je uvek spreman da pomogne svojim vernim čitaocima. Stvarno bih volela rešim problem, i bila bih vam veoma zahvalna ukoliko vi budete imali udela u tome. Unapred zahvalna,

Nimfomanka Danka, Karađorševa 42/C, treći ulaz sa leve strane, drugi sprat, prva vrata desno, kucaj dvaput.

8. Dragi Bravo,
    Znam da ovo nije vaše područje ekspertize ali recite mi zašto je Peđa Mijatović pogodio prečku? Ne mogu se seksati dok ne saznam odgovor.

Jovica

Драги Јовица
    Не знам шта те је натерало да споменеш ову болну успомену. Причао сам са Пеђом после те утакмице и рекао ми је да му се прикењало баш кад је требао да шутне. Онда је стисн'о гузове и прдн'о, што га је натерало да лопту пошаље у орбиту. Да ли је лагао, стварно не знам.

9. Под условом да су те претпоставке
    и народна нагађања тачни , да ли је
    топлота исте директно одговорна
    за велику плоднос ' тих жена? Ако
    јесте, да ли сам на трагу откривања
    најбољег метода за борбу против
    бијеле куге

Dragi čitaoče,
    mogu da ti predložim jedan jednostavan test. Iznajmi ciganku i jebi je bez kurtona. A sutradan iskopaj neku mrtvu ciganku i jebi i nju bez kurtona. Ako ona živa, što joj je pička 7 stepeni toplija zatrudni, a ova mtrva i 'ladna ne onda temperatura ima veliki uticaj na plodnost. Javi nam rezultate.
    Tvoj Bravo.

10. Dragi Bravo,
    Već satima se nisam opštila. Deluje mi kao večnost. Volela bih da mogu da se promenim, da ugasim ovu želju. Vi mi delujete kao ozbiljan časopis koji je uvek spreman da pomogne svojim vernim čitaocima. Stvarno bih volela rešim problem, i bila bih vam veoma zahvalna ukoliko vi budete imali udela u tome. Unapred zahvalna,

Nimfomanka Danka, Karađorševa 42/C, treći ulaz sa leve strane, drugi sprat, prva vrata desno, kucaj dvaput.

Драга Данка, да не студираш можда трговину? Ако да, вероватно те знам са оне журке, кад те је пампрчило пола осмог два и наставник физичког.

11. Hvala ti dragi Bravo, sad kad znam odgovor mogu da navalim na svoju Šarenku k'o mutav. Drž' se Šarenka stiže terminator!

12. Драга Данка, да не студираш можда трговину? Ако да, вероватно те знам са оне журке, кад те је пампрчило пола осмог два и наставник физичког.

Da, studiram trgovinu, smer - bananarstvo.
    Inače, bilo je to sedmo tri i nastavnik biologije. Znaš šta sve ume sa kaktusom, uf. Vidiš, imam njegov broj još... Hvala na svemu, idem nešto...

13. Драги Браво,
    Чуо сам од старијих другара да воле да се играју са девојчицама. Они кажу за сваку девојчицу изнад седмог разреда да је пичка.
    Ја бих се играо са мојом симпатијом Милицом. Мислим да Милица није пичка и да је то ружно.
    П.С.
    Шта је то пичка (ако може детаљна експерниза)? Какве тајне она скрива и зашто се толико прича о њој?

Поздрав редакцији

Мита IV-4, о.ш. Ђура Пуцар Стари, 11890 Тврдојевац

14. Inače, bilo je to sedmo tri i nastavnik biologije.

Јбг, ми из Браво-а знамо да су наставници јебачи, али нисмо знали да и ови из биологије добро крешу.
    Наставници физичког стварно много добро јебу, јер су јебали пре, а после су наставили да се баве физичким спортовима. А не психичким.

Твој Браво.

15. Драги Браво,
    Чуо сам од старијих другара да воле да се играју са девојчицама. Они кажу за сваку девојчицу изнад седмог разреда да је пичка.
    Ја бих се играо са мојом симпатијом Милицом. Мислим да Милица није пичка и да је то ружно.

Драги Мито
    Старији другари кад постану старији хоће да се играју са пичком (жемски полни орган) и њима то представља ултимативни вид уживања. Пичка је такође надимак за жене, јер се у шали (није шала) каже да је жена парче меса око пичке, за које се ухватиш док јебеш.

П.С.
    Шта је то пичка (ако може детаљна експерниза)? Какве тајне она скрива и зашто се толико прича о њој?

По нашој слободној процени, пичка је једна огромна црна рупа, без дна. Ако си довољно упоран можда те власница исте пусти да је прочачкаш или у најбољем случају чак и прошеташ унутра. Често се прича о њој јер кажу да је слатка и топла.

Поздрав редакцији

Поздрав и теби, Митке и памет у главу.
    Твој Браво.

16. Захваљујем се редакцији на одговору. Свакако сам због неког малера мислијо да општим са цигајнерком. Пренијећу вам своје утиске након обављеног посла, а добићете и гратис информацију да ли сношај с ганферком заиста скида малер.

Ваш вјерни читалац, мња!

17. Dragi Bravo,

Zanima me zbog čega ćelavi i zadrigli sponzori sa zemunskih splavova uvek pokupe sve najbolje ribe subotom uveče, a mnogo su ružniji od mene? Ne želim da verujem da je to zbog toga što voze BMW, a ja Juga. Njihov BMW ima platnena sedišta, a moj Jugo kožna, tako da ne verujem da je to razlog.

Interesuje me i koliko je teško navijačima Crvene Zvezde prethodnih godina?

Flafičasti pozdrav svima u redakciji i da zamolim ako može poster malog kera u sledećem broju!

Mirko, 92

18. Zanima me zbog čega ćelavi i zadrigli sponzori sa zemunskih splavova uvek pokupe sve najbolje ribe subotom uveče, a mnogo su ružniji od mene? Ne želim da verujem da je to zbog toga što voze BMW, a ja Juga. Njihov BMW ima platnena sedišta, a moj Jugo kožna, tako da ne verujem da je to razlog.

Драги Мирко
    Ћелави и задригли буздовани имају боље рибе баш због тог аутомобила. Имам и ја југа, али немам кожна седишта, већ она обична и свака риба хоће да ме пљуне кад је стартујем.

Interesuje me i koliko je teško navijačima Crvene Zvezde prethodnih godina?

Исто онолико колико је навијачима Партизана било оних 10ак година када су комшије доминирале, а и мање.

Твој Браво.

19. Dragi Bravo, sviđa mi se ovo Mirkovo pitanje kako je navijačima Crvene Zvezda prethodnih godina jer i mene to zanima, a imam i jedno pitanje koje nije vezano za tu tematiku.
    Naime, pre jedno nedelju dana sam našao malu mačku na ulici i odneo sam je kući. Nisam hteo baš na licu mesta da je ubijem, jer nema zabave kada je tako mala i krenuo sam da je hranim samo stvarima iz Mek Donaldsa da što brže poraste i ugoji se da bi bilo zanimljivije kad je budem umorio. Ne brinite iako odbija to da jede uspevam da je nateram. E sada imam neka pitanja za vas.
    Koliko da je nagojim da bi bila idealna za bacanje sa krova zgrade? Da li možda znate neki bolji način kako da je ubijem? Koju kameru da koristim dok to budem snimao, jer hoću da okačim na net? Koje doba dana je najbolje za snimak? Da li sve ovo znači da sam ja umetnička duša?
    Sofronije, Beograd, 17 godina.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.