Браво рубрика Вукајлије

1. Kuzman92
    Dragi Bravo, vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudneti, pa sam dala da svršavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
    Milena 17

zakleo bi se da sam vec vidio ovo pitanje! cini mi se da je neko zaista poslao Bravu ovakvo pitanje.
    Kuzmane plagijatoru!

2. Драги Браво,

Имам један велики проблем. Наиме, немам дечка а волела бих да га имам. Притом стално маштам о једном. Али он ме не примећује. Једном другу је рекао да сам грбава и да сам ШЕРПАЧА. А тај друг је видео мој цвет.

Шта значи то ШЕРПАЧА? И како се то лечи? И како ја њега да заведем?

3. zakleo bi se da sam vec vidio ovo pitanje! cini mi se da je neko zaista poslao Bravu voakvo pitanje.
    Kuzmane plagijatoru!

Зар није Милена? Молим наше верне читаоце да не нападају наше друге верне читаоце, јер ћемо онда морати да елиминишемо једног од наша 2 верна читаоца.
    Ваш Браво.

4. Pošto sam čuo da penis ima samo jednu cevčicu kroz koju izlazi urin i ono belo.
    Kako ja sad u toku seksa da ispustim belo jer to devojke traže, a da je ne ispišam slučajno...kako se to bira, jel moram svoj mozak da nateram na to!?
    šta ako ga ja naložim da sam u wc-u, a ja ustvari u njoj i mozak učini sa mojom bešikom ono što se radi kad ti se piša.

Flaa Vobra.

5. Драги Браво,

Имам један велики проблем. Наиме, немам дечка а волела бих да га имам. Притом стално маштам о једном. Али он ме не примећује. Једном другу је рекао да сам грбава и да сам ШЕРПАЧА. А тај друг је видео мој цвет.

Шта значи то ШЕРПАЧА? И како се то лечи? И како ја њега да заведем?

Драга Данице
    Ово за дечка, не треба ти. Они су сви олош. А тај о коме машташ сигурно машта о теби, али нема муда да то призна. Итекако те примећује, али је пичкица и не сме да каже шта осећа према теби. Те прозивке за тебе је рекао да би се ти још више заљубила у њега, јер је познато да се жене заљубе у ликове који их малтретирају и понижавају. Такав вам је калуп јбг.

Шерпача је жена која је ошишана на такозвану печурку. То ти је кад ставиш шерпу на главу и ошишаш оно косе што вири.
    Твој Браво.

6. Pošto sam čuo da penis ima samo jednu cevčicu kroz koju izlazi urin i ono belo.
    Kako ja sad u toku seksa da ispustim belo jer to devojke traže, a da je ne ispišam slučajno...kako se to bira, jel moram svoj mozak da nateram na to!?
    šta ako ga ja naložim da sam u wc-u, a ja ustvari u njoj i mozak učini sa mojom bešikom ono što se radi kad ti se piša.

Flaa Vobra.

Драго читаоцу, следи следећа упутства -
    Мај компјутер, локал диск Ц, десни клик па пропертиз, ађастмент оф мај пинис ејакулејшн, одштиклирај ''писинг'' пре секса, да онемогућиш пишање.

Напомена - Кад завршиш јебање, обавезно штиклирај ''писинг'' опет, иначе ће ти експлодирати бешика.

Твој Браво.

7. Dragi bravo, to sam ja MIlena 17 i niko drugi, ranije sma postavljala isto ovo pitanje bravo magazinu ali bez odgovora, imam jos jedan mali problem.
    Redovno masturbiram krastavcima koje moja majka kupuje na pijaci, u poslednje vreme se osecam cudno i kada stavim ruku na stomak osetim neko kucanje, da li to znaci da sam trudna?
    I da, da li su ti krastavci posle mog masturbiranja jestivi, posto mog brata boli stomak ceo dan, da li je mozda zbog toga?

8. Драго читаоцу, следи следећа упутства -
    Мај компјутер, локал диск Ц, десни клик па пропертиз, ађастмент оф мај пинис ејакулејшн, одштиклирај ''писинг'' пре секса, да онемогућиш пишање.

Напомена - Кад завршиш јебање, обавезно штиклирај ''писинг'' опет, иначе ће ти експлодирати бешика.

EPIC !!!

9. Dragi bravo, to sam ja MIlena 17 i niko drugi, ranije sma postavljala isto ovo pitanje bravo magazinu ali bez odgovora, imam jos jedan mali problem.
    Redovno masturbiram krastavcima koje moja majka kupuje na pijaci, u poslednje vreme se osecam cudno i kada stavim ruku na stomak osetim neko kucanje, da li to znaci da sam trudna?
    I da, da li su ti krastavci posle mog masturbiranja jestivi, posto mog brata boli stomak ceo dan, da li je mozda zbog toga?

Краставци су познати по својој особини да кад га добро истрљаш, он избаци нешто бело. То нешто бело је јогурт, као што сви ми имамо. Кад ти тај јогурт уђе у ваџину, то је смрт. Јер он настањује милијоне малих краставаца код тебе у организму. После ти краставци почињу да излећу кад 'оће, а ти то не можеш спречити. Саветујем да угураш три банане у ваџајну, јер је познато да оне имају негативно дејство на краставце.

За брата, не знамо, немамо медицинску школу.
    Твој Браво.

10. EPIC !!!

Хвала нашем верном читаоцу, трудимо се да помогнемо колико можемо у ово мрачно доба. Наставите да питате, ми смо ту да вам одговоримо на све ваше недоумице.

11. Е, сад, имам ја једно питање.

Ево овде постављајте глупа питања и очекујте глупе одговоре. Нешто слично као у популарном часопису.

Редакција:
    1. Реме
    2. Доппиа Леонесса
    3. Стефан Костић
    4. Јабуцхилло
    5. Јамес Бонд

Где су вам ти силни чланови редакције? Само Стићкоа сам видео и то 2 пута.

12. Драга редакцијо,

Прође неко вријеме после ваших одговора, и након неког размишљања, одабрах да послушам Стевана Костића, и поступим како би поступио отац наш, господ Исус Христ. Запутих се ја ка келији монахиње, кад оно међутим, зачух буку и метеж из келије протојереја Стераста. Забринут, кренух тамо. Отворише се двери пакла. Монахињу дохватио монах Плодохије у њену женскост, док је у анус дохватио прота Стераст. А уз све то, монахиња руком задовољава архиђакона Скротија. Ја се раздрах "Сотоне!!!", али архиђакон рече: "не, оче, ми истерујемо сотону из ње!", иако је мени дјеловало да га утјерују. А на све то монахиња рече "дођи оче, имам ја још једну руку!"
    Ја одох, али слутим да то није последњи пут да се тако нешто одвија у манастиру. Да ли да обавјестим надлежно црквено тијело, или да се препустим томе за вјеки вјеков?
    Ви сте ми задња нада.
    Отац Ејакулије

13. Ja sam tu za postere i specijalne slučajeve. :)
    Dopia odgovorila na jedno, Džejms na par. Jabučila nisam video nigde.

14. Хвала, Браво, ♥ си. Идем да надоградим фризуру. :*

15. Прође неко вријеме после ваших одговора, и након неког размишљања, одабрах да послушам Стевана Костића, и поступим како би поступио отац наш, господ Исус Христ. Запутих се ја ка келији монахиње, кад оно међутим, зачух буку и метеж из келије протојереја Стераста. Забринут, кренух тамо. Отворише се двери пакла. Монахињу дохватио монах Плодохије у њену женскост, док је у анус дохватио прота Стераст. А уз све то, монахиња руком задовољава архиђакона Скротија. Ја се раздрах "Сотоне!!!", али архиђакон рече: "не, оче, ми истерујемо сотону из ње!", иако је мени дјеловало да га утјерују. А на све то монахиња рече "дођи оче, имам ја још једну руку!"
    Ја одох, али слутим да то није последњи пут да се тако нешто одвија у манастиру. Да ли да обавјестим надлежно црквено тијело, или да се препустим томе за вјеки вјеков?
    Ви сте ми задња нада.
    Отац Ејакулије

Dragi oče,
    Nikako ne obaveštavajte nikoga!
    Oni će je uzeti pod svoje i isterivati sotonu lično.
    Vratite se, pridružite se isterivanju đavola i uterivanju svete pravoslavne sile u presvetu djevu Jebanuju. Ukoliko vas bog blagoslovi detetom, to će biti najveći svetac koji je ikada hodao tim prostorima.
    Vaš Bravo.

P.S. Ja više ne odgovaram na Ejakulijeva pitanja, ovo počinje da me pali. :)

16. Хвала, Браво, ♥ си. Идем да надоградим фризуру. :

Хвала теби наш верни читаоцу, што мислиш да смо ♥. Иди надогради фризуру. :

17. Реме, додај ме тамо у уводном посту одвојено, као колегу из Буксна Магазина.

18. Da li se vas par iz redakcije, za sitne novce, dokopalo nekih sintetičkih droga koje izvlače maksimum iz vaše ziljavosti?

19. Da li se vas par iz redakcije, za sitne novce, dokopalo nekih sintetičkih droga koje izvlače maksimum iz vaše ziljavosti?

Не, за сад нам не плаћају. Међутим, ја сам имао нешто у штеку.

20. Redovno masturbiram krastavcima koje moja majka kupuje na pijaci, u poslednje vreme se osecam cudno i kada stavim ruku na stomak osetim neko kucanje, da li to znaci da sam trudna?

Као доктор морам да се убацим у причу и да те посаветујем да посетиш локалну медицинску установу. Надам се да није оно што мислим, али постоји могућност да је твоја маца (пичка) добила нову ешерихију коли јер не слажем се са колегом Коном да наши краставци немају ту опаку болест. Мораш је добро испрати чајем од нане и уносити доста течности.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.