Prijava

Свршио сам девојчици по очима па смо забринути да би можда могла да затрудни пошто нисам носио кондом.
Помагајте, шта да радимо?

Драго дијете, када истиснеш семе по лицу дјевојке, циљај чело. Јер то је једино ришћански. Но не брини се, ако нијеси гурао у ружу, ни у прчварник, никаквог зла неће бити. Али, морам дати савјет цркве. Апстиненција је најбоља превенција. Апстиненција од прскања по коси. Док не прскаш по увојцима, нема проблема и чемера.

Momak mi je svršio u pupak, pa sam sad pod brigom, bojim se da sam trudna. Da li može da se ostane u drugom stanju ako ti momak svrši u pupak??? Molim vas pomozite mi, umiremo od brige i ja i svršač.

Momak mi je svršio u pupak, pa sam sad pod brigom, bojim se da sam trudna. Da li može da se ostane u drugom stanju ako ti momak svrši u pupak??? Molim vas pomozite mi, umiremo od brige i ja i svršač.

Само да нам буде јасно, у случају штампарске грешке. Ако сте мислили да на (Ш)упак, не, не морате да се бринете. Али радите то чешће, каже Козмо да је добро.
А ако сте мислили на (П)упак, и то је добро. Али размислите добро о избору партнера, пошто се свршавање у пупак котира најниже од свих мета за ејакулацију по креативности. Ризика од трудноће нема, али под условом да партнер није силовито покушао да пенетрира кроз пупак, чиме је можда успео пречицом да стигне директно до одредишта. Имате ли крваве ране у пупку?

ne šupak, anal je tako pase....
pa moj momak jako voli moj stomačić i moj pupak koji on zove fildžan pa mu je pupak najdraže mjesto za svršavanje.
nemam krvave rane, on nikada ne bi bio nasilan prema mom pupku, moj pupak mu je nejdraža stvar na meni.

Ako drkam na crnačke porniće znači li da će mi porasti kao njima?!
Volio bih da se to desi, ali da djeca ne budu crna?!

Draga redakcijo,
nisam vam odavno pisao, ali sad je stvar krajnje alarmantna. http://vukajlija.com/zabava/posteri/315969 Postao sam shiptar. Da li to znaci da moram da idem na Kosovo i da imam 20 dece? Ja stvarno ne mogu to sebi da priustim. Jos ni srednje skole nisam zavrsio, otac mi je vojno lice. Ne smem ni da zamislim kako ce on ovo da podnese. Devojka mi takodje mlada, sta ako ne pristane na razmnozavanje? Sta da radim?!? Pomagajte, tako vam Alaha!
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201110/315969/ko-ne-lajkuje-taj-je-.jpg?1319920266

EDIT: Jos me i Vukajlija pocela zezati! Pise da sam napisao ovo pre sat vremena, a ja objavio pre par sekundi. Da li je Kajzen saznao? Sta da radim? Preklinjem vas!

Svrsotina mi je slucanjno pala na tepih od crne ovcije vune,oce ostati fleka?

Dragi bravo ako je život kurva a ja živim da li onda ja imam sidu?

Зависи од тога да ли курва има сиду и да ли си је јеб'о.

Dragi Bravo, jebao sam ciganku, da li ću sad imati 7 godina sreće, i ako ne zašto ne. I zašto joj pička nije bila toplija od obične, i da li to znači da ona nije čistokrvna ciganka?

sam' da s' upišem za lejter.

Dragi Bravo bravo bravo bravo
Pišem ti po prvi drugi treći a ovo je četvrti put put put put. Jako sam ljut i lud lud lud što mi niste odgovorili na predhodno pismo koje sam vam poslao poslao poslao. Čelo me boli dok bijem zid zid zid zid! Tresu mi se ruke a rakija više ne deluje, podsetite me da ugradim gipsane zidove, cigla je tvrada. Nisam tvrd od tad, ako bi mi odgovorili možda bi mlohavost nestala la la la.
Iskreno vaš vaš vaš Žemo Snifić.

Ako se okrenem prema istoku i kažem Alah x 3, oću li onda promeniti veru?

Dragi Bravo, isao bih sa prijateljima i BFF-ovima u bioskop da gledam novi film o Betmenu a majka mi neda da idem bez neprobojnog prsluka. Molim te pomazi! Koji neprobojni prsluk da uzmem, koja boja i kroj je hit ovog ljeta?

Dragi Bravo,

Jebeš li šta?

Dragi Bravo,

Imao sam seksualne odnose sa prvom komšinicom i njenom majkom. Pošto je to vidjela druga komšinica i ona nam se pridružila. Povela je i svoju drugaricu i Švedske. Nemam nikakav problem, al' evo, da ti se pohvalim.

Iskreno tvoj, Glavni!

Dragi moj Bravo,

Već dugo vremena nemam nikakvih kontakata sa tinejdžerkama, a strašno me privlače sredovečne žene. Što je najgore, vidim da i ja njih privlačim.
Život mi postaje pravi pakao, pitao bih oca za savet, ali je on umro odavno, pa ne znam kako da se bez pravog saveta vratim u normalu i da sve bude kao i pre.

Da možda nije problem u tome što imam više od 40 godina?

Здраво Браво,

Ја и моја најбоља другарица смо купили кондоме, па смо их пунили водом и бацали са крова зграде. Да ли можемо да затруднимо? Мени је тек 14 и хоћу да упишем економску.

Дајте постер БИБЕРЧЕТА!

Dragi Bravo,

ako na mudima istetoviram nečije ime, da li će mi se sva djeca zvati po toj osobi?

Ako se uhvatim za muda i zakukuričem, jesam li ja kokoška ili petao?