Браво рубрика Вукајлије

1. Dragi bravo
    Pomerao sam kožicu na penisu gore dole nekoliko minuta i odjednom sam počeo da se tresem i nešto belo mi je izašlo iz njega. Da li je to jogurt i ako jeste da li to znači da više ne moram da kupujem jogurt i zašto kada sam to uradio sedmi put nije više bilo jogurta?

Milentije, 25, Malo Crniće

2. Pošto još nisam dobio zadovoljavajuć odgovor na ovo pitanje, šta se dobije kada Džindžer oplodi afrikanku?

Добија се Вукашфриканац.

3. Da li će ktitor zatrudneti ako briše tuđe definicije :S Hitno mi treba odgovor!

4. Da li će ktitor zatrudneti ako briše tuđe definicije :S Hitno mi treba odgovor!

Неће, користе пилуле.

5. Tečnost na reklami za uloške je plave boje a meni curi crvena. Da li sam ja normalna?

6. Tečnost na reklami za uloške je plave boje a meni curi crvena. Da li sam ja normalna?

Временом ће се и то средити. Сад је црвена зато што је топло. А кад је хладно, онда је плава. Знаш и по бојлеру, кад је стрелица на плавом, има само хладна вода, а кад је на црвеном има и топла.

7. Драги Браво, имам 15 година и дечка од дванаесте. За рођендан желим да га изненадим тако што ћу му доказати своју љубав, како да то буде најромантичније могуће?

8. Zašto na pitanja odgovara ovaj iz Buxna magazina? Jel može od njegovih odgovora da se dobije sida?

9. Jel može od Buxne da se napuši?

10. Драги Браво, имам 15 година и дечка од дванаесте. За рођендан желим да га изненадим тако што ћу му доказати своју љубав, како да то буде најромантичније могуће?

Обуци се провокативно, танге, халтери, неки сехи брусић, и штикле.
    Кад дође питај га шта му се ради, па пре него што изговори да би те јеб'о ти му реци да се теби играју карте.

Zašto na pitanja odgovara ovaj iz Buxna magazina? Jel može od njegovih odgovora da se dobije sida?

Положио сам испит из тригономтерије који ми је донео услов. Сад могу да одговоарам на питања.

Jel može od Buxne da se napuši?

Итекако, само мораш дуго да држиш дим. А кад пустиш, хаотика.

11. Zašto na pitanja odgovara ovaj iz Buxna magazina? Jel može od njegovih odgovora da se dobije sida?

Buxna story je iz iste izdavačke kuće kao i Bravo magazin. Stoga, odgovori su prihvatljivi.

12. Inače, veoma mi je hitno potreban odgovor na gore postavljeno pitanje. Evo prosleđujem ga i Buxna story-u.

13. Dragi bravo
    Pomerao sam kožicu na penisu gore dole nekoliko minuta i odjednom sam počeo da se tresem i nešto belo mi je izašlo iz njega. Da li je to jogurt i ako jeste da li to znači da više ne moram da kupujem jogurt i zašto kada sam to uradio sedmi put nije više bilo jogurta?

Milentije, 25, Malo Crniće

Драги Милентије, морам да ти саветујем да одеш код лекара, да измери колика је масноћа тог јогурта који испада из твога пениса, па онда да процените тржишну вредност, ради што бољег продавања. Саветујем да одеш у Неретву комерц, имају најбоље цене. Срећно, твој Браво.

14. Kak'a izuzetna tema!

15. Dragi Bravo
    Ejakulirao sam u kondom koji je ostao kod devojke u vagini. Da li to znači da će, ukoliko ga ne izvadi, a neće pošto je zaboravila, u njemu početi da rastu deca?

Miško 78, Dvorište, druga kapija.

Драги Мићко
    Кондом је остао унутра, али ће та деца временом испасти. До тад, једино што мораш да радиш је да гураш бејзбол палицу у пичку твоје девојке, да не би деца испала док су још мала као мрави, па да их случајно згазиш кад идеш увече у веце, онако неиспаван, кад ништа не гледаш.
    Твој Браво

16. Hvala puno na odgovoru. Još samo jedno pitanje.
    Kada merim penis lenjirom, pokazuje 47 cm, a kada merim metrom 49. Da li to znači da je lenjir pokvaren?

17. Kada merim penis lenjirom, pokazuje 47 cm, a kada merim metrom 49. Da li to znači da je lenjir pokvaren?

Можда су радници који праве лењире нацртали мањи размак између цртица које означавају центиметре. Они су дрогиранти и увек раде надрогирани, па ме не чуди кад се оваква грешка поткраде.

18. Dragi Bravo,
    Zovem se Jelena, imam 12 godina i jedan veliki problem. Imam plave oči a dečko koji mi se sviđa kaže da voli samo devojčice sa zelenim. Zanima me da li mogu da izvadim oči svojoj drugarici jer ima zelene i da stavim na mesto mojih? Daću joj moje da ima i ona. Mnogo mi se sviđa taj dečko pa te molim da mi što hitnije odgovoriš a ja odoh da oštrim nož.
    Jelena, Železnička Kolonija, Zemun.

19. Dragi Bravo-Vuko,
    hvala ti za poster Mylyce i Stefana Kostića u prošlom broju, najbolji ste. Ali imam 2 pitanja:

Devojke me stalno spopadaju i preteruju često u tome, ne mogu da se odbranim. Ali, ne znam ni zašto. Niti sam zgodan, niti lep, niti imam dubok džep, ali mi kažu da imam 24 bez šlema, šta god to značilo. Pomagajteeeeeee!

Možete li da stavite poster za ovaj broj kako Blek Hol briše Moju babu?

Ostanite najbolji. :*

20. Dragi Bravo.
    To mi uvek kaže riba nakon seksa, ništa ne pitam, samo se hvalim.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.