Браво рубрика Вукајлије

1. Ako ga drkam u šaku i onda ne operem ruke jel će početi da mi rastu gljive po rukama?

2. Dragi Bravo,
    Zovem se Jelena, imam 12 godina i jedan veliki problem. Imam plave oči a dečko koji mi se sviđa kaže da voli samo devojčice sa zelenim. Zanima me da li mogu da izvadim oči svojoj drugarici jer ima zelene i da stavim na mesto mojih? Daću joj moje da ima i ona. Mnogo mi se sviđa taj dečko pa te molim da mi što hitnije odgovoriš a ja odoh da oštrim nož.
    Jelena, Železnička Kolonija, Zemun.

Драга Јелена
    Морамо ти саветовати да кажеш дечку да плавооке девојке боље пуше кару. А, ако опет нешто не буде у реду, реци му да ћеш да пушиш кару његовом другару и одмах ће престати да мисли на те мале зеленооке курвице.
    Твој Браво

Devojke me stalno spopadaju i preteruju često u tome, ne mogu da se odbranim. Ali, ne znam ni zašto. Niti sam zgodan, niti lep, niti imam dubok džep, ali mi kažu da imam 24 bez šlema, šta god to značilo. Pomagajteeeeeee!

Možete li da stavite poster za ovaj broj kako Blek Hol briše Moju babu?

Девојке воле да спопадају више него 'леба да једу. Не треба да се браниш. Треба ти празан стан у којем можеш да се баханалишеш и да свршаваш по њиховим челенкама. После тога, обришеш киту завесом, да полуди још мало више. Онда ће те оставити на миру.

Што се тиче постера, биће.

3. Ako ga drkam u šaku i onda ne operem ruke jel će početi da mi rastu gljive po rukama?

Не, али постоји могућност да ће ти се прсти претворити у бебе. А то је зајебано, јер бебе хоће сису, а рибе неће да дају сису тек тако.

4. Za odgovore sačekajte ostatak redakcije.

Na zahtev čitalaca, poster u ovom broju:
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/138087/black-hole.jpg?1307524504

5. Drugar iz razreda mi je rekao da sperma ima neke sastojke od kojih rastu grudi, te ako mu budem pušila i gutala spermu, do mature će sise da mi porastu taman da popune haljinu koju sam naumila da obučem. Poslušala sam ga, i u poslednjih pola godine mu svaki dan gutam, ali ne primjećujem nikakav napredak. Matura se bliži, a ja sam i dalje ravna ko daska. Interesuje me da li sa mnom nešto nije u redu ili me on to samo lagao da bih mu pušila? Ili oboje? Hvala,
    Cakana 93

6. Ahahahahaha, Stefane! :D

7. hahahah ova tema jebe!

8. Drugar iz razreda mi je rekao da sperma ima neke sastojke od kojih rastu grudi, te ako mu budem pušila i gutala spermu, do mature će sise da mi porastu taman da popune haljinu koju sam naumila da obučem. Poslušala sam ga, i u poslednjih pola godine mu svaki dan gutam, ali ne primjećujem nikakav napredak. Matura se bliži, a ja sam i dalje ravna ko daska. Interesuje me da li sa mnom nešto nije u redu ili me on to samo lagao da bih mu pušila? Ili oboje? Hvala,
    Cakana 93

Драга Цакана
    Твој другар из разреда те је слагао. Његова семена течност садржи немасни јогурт (као што се може закључити из једног одговора на питање горе), а јогурт не поспешује раст сиса. За раст сиса мораш да пијеш млеко. Његова семена течност ће се претворити у млеко ако сваки дан буде пио од 9 до 15 литара воде, која ће разблажити јогурт и претворити га у млеко. Е тек тад, ће и твоје мрвице среће достићи пун сјај и моћи ћеш са поносом да их набијаш свима у фацу.
    Твој Браво.

9. Dragi Brave,
    pored mene upravo sedi drugarica koja ima kosu kao ovčija vuna, mi je nagovaramo da od njena kose pravimo džempere ali ona neće. Kako da je nagovorimo?

10. Jel u ovom stihu Imam trag pod levom miškom Milan Mladenović simbolično rekao da kad kenja uvek ostane trag na WC šolji?

11. Dragi Brave,
    pored mene upravo sedi drugarica koja ima kosu kao ovčija vuna, mi je nagovaramo da od njena kose pravimo džempere ali ona neće. Kako da je nagovorimo?

Драги мамојебцу, ја мислим да она не жели да њена коса буде материјал за џемпер. Реци јој да ћете њену косу употребити у научне сврхе, тј. покушаћете да од њених власи направите жице за виолину, прву, експерименталну, од људске длаке. Још јој и реци да ако пројекат буде успешан, она има велики постотак новца који ћете добити (Нећете добити динара, али мало лажи није на одмет). Тако сам сигуран да ће она хтети и желети да њена коса свира Шопена и Моцарта.
    Твој Браво.

12. Jel u ovom stihu Imam trag pod levom miškom Milan Mladenović simbolično rekao da kad kenja uvek ostane trag na WC šolji?

Да.

13. Цењена господо,
    Као свјештено лице и надасве одговоран човјек, морам вас упозорити на страшне гријехе на које подстичете наш пород. Оним најњедужнијима савјетујете турање мушкости тамо гдје јој није мјесто. Али нека, не јављам се ја поводом тога.

Него, мени треба савјет, а не смем ником да се обратим. Наиме, Монахиња Јебемија се понаша недолично, попут курве вавилонске ми окреће стражњицу када смо сами у келији и шапће ми поганости на уво. Па ја вас питам, шта да чиним? Треба ли да се окренем гријеху и искористим прилику и да јој стерам Белзебуба? На страшним сам искушењима, помоћ хитно потребна.

Отац Ејакулије

14. Цењена господо,
    Као свјештено лице и надасве одговоран човјек, морам вас упозорити на страшне гријехе на које подстичете наш пород. Оним најњедужнијима савјетујете турање мушкости тамо гдје јој није мјесто. Али нека, не јављам се ја поводом тога.

Отцче Ејакулије, ми смо грешан часопис.

Него, мени треба савјет, а не смем ником да се обратим. Наиме, Монахиња Јебемија се понаша недолично, попут курве вавилонске ми окреће стражњицу када смо сами у келији и шапће ми поганости на уво. Па ја вас питам, шта да чиним? Треба ли да се окренем гријеху и искористим прилику и да јој стерам Белзебуба? На страшним сам искушењима, помоћ хитно потребна.

Драги Ејакулије
    Наш савет је следећи:
    Немој јој набијати буздована кад се она натрти. Спреми вечеру, неку романтичну, и стави један бокал воде на средину стола (што већи сто, то боље), па кад она устане да га дохвати ти отпозади зуни мочугу у њен рч, па ће онда она да види кога провоцира.
    Твој Браво.

15. Цењена господо,

Отац Ејакулије

Oče, vaš slučaj ima potpunu pažnju naše redakcije, jer je od izuzetne važnosti po sve spektre današnjeg života.
    Prvo, Jebija vam okređe leđa i guzne obraze, po uzoru na Isusove reči: kada ti neko udari šamar, ti mu okreni drugi obraz.
    Ona želi da se približi Isusu kroz te reči. Pomozite joj, oče, udarite je. A onda je okrenite i udarite sa druge strane. Udarajte je kao što nijednu do sada niste udarali, oče! Udarajte je danima, dok ne skapate na manastirskom pragu od iznemoglosti i potpunog okajanja ljudskih greha!
    Pomozite joj, oče. Pomozite joj da pronađe mir.

Vaš Bravo.

16. Dragi Bravo,

koja je razlika između čvara i čmara?

17. koja je razlika između čvara i čmara?

Наш почасни члан редакције Змиа, није тренутно ту да ти да прецизан и опширан одговор. Ми остали не би смели да се мешамо у њен реон, тако да ти саветујем да поновиш ово питање кад она буде била ту.
    Твој Браво.

18. Dragi Bravo, vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudneti, pa sam dala da svršavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
    Milena 17

19. Dragi Bravo,

koja je razlika između čvara i čmara?

Dragi Pekulence,
    Čvar je izraz nastao od reči "čvarak" i služi da opiše mali čmar, mali kao čvarčić, u koji je jako reško prodreti.
    Pored standardnog izraza, čmara, za normalne čmarne kolutiće, postoji i uzraz "čmarina", čija je veličina enormno srazmerna svakom centumetru koji je prošao kroz njega.

Tvoj Bravo.

20. Dragi Bravo, vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudneti, pa sam dala da svršavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
    Milena 17

Драга Милена
    Екстази је чудан бомбон. Он у себи садржи ксилитол мас', која поспешује плодност код жена, као и емотивност и сексуални апетит. Другари су те зајебали, да би могли да те пумпају цело вече, а на крају ће те оставити саму са бебом.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.