Tvoj radni sto

1. nemam radni sto, izbacila sam ga još u srednjoj.

a na poslu, sto mi je u haosu. ali ne smem da slikam ipak je poso u pitanju. jel može opisno?

2. E Stefi, to se traži. lolo
    A najbolje je

piksla sa natpisom "Jagodinsko pivo"

Jagodina ALEE ALEEE

Sose, jebote...svaka ti dala.
    Je l' možeš nekako da mi pošalješ taj program?

3. neki programcic, ja piso :) na pocetku snimka se vidi cedo u kuhinji
    a ovaj drugi snimak gde se vidi ceo sto snima remac jednim delom, taj treba da menja pesme u winampu kad vidi crvenu boju na slici

Pa jel radi ?

4. Мене срамота окачити слику пошто имам монитор онај са гузицом, а видим ви сви буржуји ЛЦД .

5. flejvor jebe!

pinki, pa stavi kad si već priznao.lolol

6. Костићу јебо си му кеву са овим :)

7. Glorfindel
    Bravo za cigare, Kosticu.

Hvala, hvala, znam ja šta je kvlt :)

L0L
    Костићу јебо си му кеву са овим :)

Hvala, hvala. :)

8. Moj sto je najlepši. Ubedljivo.

9. Ja ću se ugledati na Ajnštajna: Moja glava je moj radni sto.

10. http://imagetitan.net/image-472E_4DEFF7D1.jpg

мој сто, тј. два стола, делио сам их са сестром док није отишла на студије, а онда сам преузео власт, мада одох и ја у октобру :D

едит: ко хоће већу слику, нек уради десни клик па опен ин њу таб, може да се зумира (:

11. aaahahahahah tarara, a ovo ti iPhone sasvim slučajno i nonšalantno stoji na knjizi... mora da je zajebano kada moraš da čitaš oko njega.... mookitza... :(

12. http://i1143.photobucket.com/albums/n632/bubamaja62/1234.jpg
    Na poslu, jer drugi nemam.
    Lemajićka, izaberi najsređeniji deo pa ga uslikaj...

13. ja sam siroče... učim na kuhinjskom...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.