Milisav - peticija

1. Фин онај списак на првој страни. Још само да каизен уведе опцију за масовну банију и милина.

2. Фин онај списак на првој страни. Још само да каизен уведе опцију за масовну банију и милина.

Baš će Črčila, Luli i Korle da popiju dan. lololo

3. Meni je taj Milisav bio super, jedino što sam upala kad je već počela banja za njega.
    Potpis.

4. Може ли да се гласа против?

5. Lullaby

A je l zna neko kakav je Fočin stav o svemu ovome?

Ne znam, pitaću ga.

6. Može, Smarko, al to niko ne broji.

Edit: Ćut' tam', ćero, ne otkrivaj mračne namjere!

7. Jednom sam okačio na čet poster sa Milisavom i Sos mi to još nije oprostio :(

8. Nema Milisava ! Nema cica maca !

9. Ček ček, aj vi nama koji baš nismo od do bili upućeni, pogotovo ovim potpuno novim objasnite svu problematiku jer spomenuti Milisava je gore nego JTU.

10. Ne znam šta se svi lože... Znači nije zabranjeno spominjanje Milisava, nego su ljudi smorili sa njim pa su modovi brisali postere i defke koje se tiču njega jer je Milisav zloupotrebljen da bi se spemovalo. Normalno da će modovi da sankcionišu nešto s čim se preteruje, dal to bio Čak, Vujošvić, Milka, Milisav ili Nole.
    Evo šta mi je Fočo rekao još pre:

Što se ti ce postera o Milisavu, ja furam neki svojh fazon a ostali kopiraju, tako da mi je svejedno :)

11. Pa fora je i u tome da Fočo krene opet da fura, jer pola vukajlije smarta Milisava kvltom.

Samo Fočo, niko drugi

evo, naglašavam citatom

12. Jebo vas Milisav. Ko vrati Milisava tetka mu strina.

13. Jebo vas Milisav. Ko vrati Milisava tetka mu strina.

fejl

14. Može, Smarko, al to niko ne broji.

Онда да ми отворимо тему који смо против....
    Ако је вас 20 за, нас 20 против, што онда?
    Сад не важи оно правило типа ''Само вама неколицини је забавно то'' ?

15. Filozof™
    Jebo vas Milisav. Ko vrati Milisava tetka mu strina.
    fejl

Genijalan si.

16. Smarko pa i nekolicini je zabavno prozivanje Džindžera pa se ne gasi tema!
    2-3 čoveka tovare četvrtog koji kaže da on tovari ove prve i tako 50 strana. Kome je to zanimljivo? Pa se tema ne zaključava. Mene zabole za Milisava jer je izlizana fora ali neki ljudi bi želeli da Fočo ponovo počne, mada dečko možda uopšte ne želi.

17. To što zez kaže zašto ta bolidska tema nije barem premeštena u igre ako ništa drugo

18. Smarko pa i nekolicini je zabavno prozivanje Džindžera pa se ne gasi tema!
    2-3 čoveka tovare četvrtog koji kaže da on tovari ove prve i tako 50 strana. Kome je to zanimljivo? Pa se tema ne zaključava. Mene zabole za Milisava jer je izlizana fora ali neki ljudi bi želeli da Fočo ponovo počne, mada dečko možda uopšte ne želi.

Па ја о томе причам... Ја сам био редован учесник у 2,3 теме и закључане су све, а био је тај изговор.
    Чак је једна од њих била у играма, еј, у играма, и сметала је некоме...

19. Алоооо Смаркоооо не руши Снешка! МИЛИСАВ НЕ ПРАШТА! ПАЗИ СЕ! :)
    Потписујем се по други пут. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.