Salut

1. Domina...Imam puno argumenata za tebe,ali nije vredno truda da ti objašnjavam da bez prava govoriš da je ovo virtuelno i da te zabole za ljude koje ne poznaješ!

2. Koja mi je pomoć ponudjena seljo_ :)))

3. Gospode...u sta se pretvara jedini sajt u Srbiji vredan posecivanja...
    Jutros sam imao proliv i predomisljao se da li to da postavim na forumu...
    Odustao sam...ali posle ovoga mi je krivo sto bar malo imam obzira prema drugim clanovima ...

4. Ih trese mi se lada.... xD

5. ...kao što neki nemaju...

6. Domina jel može jedno pitanje za tebe,ali iskreno da mi odgovoriš?

7. pa da te ubijem ako oces....a mozemo i da se napijemo.....sta god

8. ajde.. (gore od ovog ne moze da bude)

9. Jel može ovo drugo seljo brate moj?

10. 1. Da li se sada malo sprdaš ili samo hoćeš da me podjebavaš?
    2. Da li si stvarno potražila dotičnu osobu sa trudom?

11. Uuu, prisustvujemo internet španskoj seriji na seljački način.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.