Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. Kako je zaživela ova tema, razvaljuje sad. Sve pohvale Madafaki ;)

Хвала, хвала... драго ми је што напредује тема...
    Поготово ми је драго кад видим да иду Чорбини стихови!

2. Па супер ти је то Л0Ле

3. Ajd neko da napravi razliku između stoke i gmaza(stoka je stoka jer ima manje prepreka u životu, a gmaz je takav jer je glup ko kurac)

4. ја имам још једну за данас...
    а њу ћу паметно да искористим, вероватно на неки Чорбин стих, за своју душу...
    нек дефинише неки ктитор или неко ко има још дефки...

5. mislim da nema "lebac na pogaču"...

6. Ajmo po sistemu turnira sutra u vremenskom intervalu od 11 do 12 da izbacimo po jednu defku na odredjenu temu....

Mogu ove :

Čitam neke stare novine
    Rasut u komade
    Ovo je ipak moja glava
    Četa ludaka
    Opet krivi tip

(delovi ili naslovi Sobicevih pesama)

Ko bude zeleo neka izbaci.

7. Mogli bismo negde u julu da organizujemo nezvanični kup, tipa samo nas šesnaestak, nešto kao ovi levi fudbalski prijateljski preko leta kao zagrevanje za ligu u septembru.

8. Tih bre, sve terate na takmičenje. Neki rivalitet, štagaznam. Dokažite se bez kupa. Samo kežual pisanje.

9. Izbacujte samo zabave radi, zajebite takmicenja za sada :)

10. Ja cu to sutra jer sam nocas mozga bez... a imam par ideja .... Sobic nas inspirise za crnjake nesto...:)

11. Slažem se da ne treba da se takmičimo u tom nekom kup fazonu. Ovako je zabavnije, samo štancujemo. Što reče Frenki, defke su to, nije šteta da se prosipa. Eto, možemo da pratimo koja će defka prva na naslovnu, a da je nastala ovde. Za sada su dve predložene, što je super. To će nas naterati da još bolje pišemo.

Češljao sam sinoć unazad šta niko nije hteo da definiše, pa napisah dosta ozbiljne defke za Urradov "Fening" i Simarglovu "Vekericu", međutim zaboravih, mentol, svoje spise kod kuće, pa ću ih objaviti popodne kad završim sa poslom.

A da, Plagiarist nam je podario jako dobre teme, dobro ste počeli :)

12. Tih bre, sve terate na takmičenje. Neki rivalitet, štagaznam. Dokažite se bez kupa. Samo kežual pisanje.

X 1

Nisam uopšte za nekakav dick measuring contest. Ovo daš-dam temu za razmišljanje mi super paše i defke obično prođu solidno za razliku od onih čije "naslove" sam smišljam.

13. Moram da se izjasnim da mi ova tema nekako čudna, ako bi neko da definiše nešto, a nema ideju, onda neka sačeka dok ne dobije, jerbo je cela poenta da ti padne nešto napamet, nešto drugo nešto divlje, i da definišeš. Nažalost, ljudi većinom definišu samo da bi pluseve kupili, a ne za svoj merak i ćeif da bude kvalitet priritet, i sam se nekad zaletim u tom smeru. Ja bih stavio dnevno ograničenje od jedne defke, bio neko ktitor, moderator, Kaizen ili obični novajlija. Kvalitet definisanja bi skočio, ljudi bi malo razmislili pa bi onda nešto i napisali.

EDIT: Mada nemam ništa u načelu protiv ovoga.

14. izbacio sam ja 5 tema gore pa biraj... jedna ce ti bit' po meraku..:)

15. Luks, pogledaj i ostale linkove tj. od početka teme, ima kvalitetnih defki ovde.

16. @Luksdoc

Meni padne cool izraz na pamet, pa me nekada mrzi da definišem. Zašto je ne bih "uručio" nekome ko je u tom trenutku inspirisan? Ne vidim ništa loše u tome, napisaću ovde. Neki su to na kraju bolje definisali nego što je to bila moja inicijalna ideja. Sve je to za dobrobit sajta.

Ja odavde, recimo, proberem jednu dnevno, uglavnom ako je niko drugi neće, ali paralelno pišem i bez ove teme. Bezveze je samo ukoliko se potpuno odviknemo od sopstvenih ideja i počnemo da definišemo svaki pojam koji se ovde pojavi.

Kostatujem samo da treba imati mere, tako da se u načelu ne slažem sa tobom, ako me razumeš :)

17. Е овако људи, оћу да се избурзумите и изданканујете сад и да одрадите дефиницију са називом МЕЂИЦА, односно путић између дна рча и корена јаја. Ја пробао ал није нешто добро прошла, нисам ја тај калибар аутора, па сам избрисао. УДРИТЕ!!!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.