Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nije prošla dobro zato što je taj razmak izmeđi rča i muda/pičke definisan 300 puta. Nije do definisanja.
Međica - putić između jaja i rča, kojim ne možeš proći, a da Francky ne kaže "You shall not pass".
А јебига Френки ја мислио да не умем да пишем хД
Ima i to uticaja da se ne lažemo. :p
pa i žene imaju međicu :)))
EDIT: al da ne kenjam puno evo teme za vas:
Keš u sefu, a leš u ormaru
Matori prdonja - Nemam pojma kako ovo nije već definisano. Probajte pretragu.
Kako se posrase u sve ovo. Aj Frenki, kumim te kapicom, izbris ove sa prve dvije strane, ovo govno od definicija :)
Matrikse samolajkeru, razbijam te :P
Pa? Pinki je veći samolajker, nema odabranu, a stiže me. Ja makar imam dve. :plaz:
U momentu kad sam ostavio gornji post, skorovi definicija Matori prdonja, bile su 13:5 i 12:5, što će reći da sam se zajebavao.
'ajde probajte BUSIJA.
Dajte neke fraze za definisanje...
Spori start
Brzi start
А Страји неку тешку,оне је луд :)
Je l može leteći? :)
davajte još pa da biram, dame biraju :)
Na moj znak
Gramatika engleskog jezika
Vazdušni đon
Прво што ми пало на памет.
Frenki, odlične teme. Evo, recimo i ove:
topli sendvič - jeste definisano, ali ima prostora za još različitih viđenja
zaprega
upregnuti
Eto :)
Jeste da je moja tema od prekjuče, ali niko nije hteo da je definiše.
Urade, definisao sam ja Fening. Napisah to pre dve strane, ali je malo duža defka, ostade mi napisana kod kuće, pa ću je isporučiti kasnije popodne :)
Kakav si ti kralj Agilni ! ;)
Evo Strajice, da nam i ti napišeš neku okruglu. Nisi dugo.
ljudi, napustila me je inspiracija
samolajkovanje
biću večno N01
Osećaj moći kada se overim ispred RD-a