Gavro i ja sam jednom stavio isto defku vezanu za vukajliju.
Fazon "Het-trik" - kao kad ti u istom danu odaberu defku, poster i reakciju. Al' izbrisaše mi je :)
Ja vec duze vreme pokusavam da definisem termin SAMARATI PARADAJZ DA POCRVENI, al ne umem,posto sam stvarno antitalenat za pisanje.. one kratke i nekako ,al ove gde treba malo da se nasminka nemam pojma.
Pojam naravno predstalvja nesto sto se radi na silu i ne daje rezultat, ocekivano. Iz fazona, ovaj ronaldo hoce sve sam, al ne mozes da samaras paradajz da pocrveni.
EDIT: Ako neko napise, nek mi pusti u PM link defke,cisto da se ucim.
Зачудило ме да нема у претрази "озвездати" као ставити дефку у омиљене или нешто слично. Ово је главни једном рекао па сам се сад сјетио тога.
Gavro i ja sam jednom stavio isto defku vezanu za vukajliju.
Fazon "Het-trik" - kao kad ti u istom danu odaberu defku, poster i reakciju. Al' izbrisaše mi je :)
Е јебига онда :(
Vidiš Gavrane, sad si me podsjetio na to, a meni u ovom momentu sasvim nešto drugo pada na pamet kad pomislim na riječ.
Interesuje me da li neko koristi zargonski izraz "pikaona" za igraonicu. To sam hteo da definisem, ali ne znam koliko ljudi koriste to.
http://vukajlija.com/predgovor/566789#comment_2050048
То ти је из овог коментара :)
Штрикати промају - радити нешто узалуд.
Pustiti jezik - odgovoriti starijoj osobi, ubiti je u pojam (majka, baba, svekrva, ćale...)
Јаоо, Вучице, има да пишем само ако ме неко не претекне. :)
Ja sam te rodila - ono što kaže keva kada te zatekne u gaćama (za ženske - brusu ili bez njega) a ti se pokrivaš
Nema na čemu mesečka. :)
Da se upišem...
da se popišem
Ja vec duze vreme pokusavam da definisem termin SAMARATI PARADAJZ DA POCRVENI, al ne umem,posto sam stvarno antitalenat za pisanje.. one kratke i nekako ,al ove gde treba malo da se nasminka nemam pojma.
Pojam naravno predstalvja nesto sto se radi na silu i ne daje rezultat, ocekivano. Iz fazona, ovaj ronaldo hoce sve sam, al ne mozes da samaras paradajz da pocrveni.
EDIT: Ako neko napise, nek mi pusti u PM link defke,cisto da se ucim.
Nisam dugo doprineo ovoj temi. Kao i obično, nešto za sve ukuse.
Igranka bez prestanka
Ni iz čega
Talme Rićmi
Bez PVT-a kad definišete, pratiću :)
Ја немам дефиниција више, а писала бих. Добре су идеје. :)
Ulaznica - tipa likuša koja prodaje neke karte u koju svi lako ulaze, nešto na taj fazon.
Исклесан - оно што је извајана код жена, то је исклесан код мушких :) било би ми мало педерски да ja то дефинишем... то је посао за женски мозак :)
Izmetnik
Pregled vesti dana
Kuglageri
Ugrožavajuća vrsta
Iz kolena - vrsta šuta u fudbalu, iz mesta...
U jednom dahu - nešto napisano, urađeno u trenucima inspiracije...
Penzioner - izuzetno star auto