Turci koji kometarišu slike dobrih riba na fejsbuku - vrlo česta pojava.
Definisaću nešto ovako čim dobijem da dodam defku, ali će biti na foru, Turski - Najzastupljeniji jezik u komentarima na fejzbuk slikama dobrih pičaka.
I ako ti nije problem, pošalji mi na pvt linkove nekih slika gde postoje takvi kometari.
Puzzlefox
Definisaću nešto ovako čim dobijem da dodam defku, ali će biti na foru, Turski - Najzastupljeniji jezik u komentarima na fejzbuk slikama dobrih pičaka.
I ako ti nije problem, pošalji mi na pvt linkove nekih slika gde postoje takvi kometari.
Jebi ga Duče, već je neko preuzeo to u svoje ruke i definisao.
U svakom slučaju došao sam da predložim još jednu ideju.
Alternativni turbofolk imam osjećaj da izraz može dosta fino da definiše neko ko se razumije u tematiku.
Šarlо, uzeo bih ideju od tebe, ali bih je ja radije definisao kao simuliranje faula i onda ubacio to izležavanje. Već ima definicija sa naslovom "Simuliranje faula" ali uopšte nije na ovu temu.
U svakom slučaju prvom prilikom kad budem imao "Dodaj svoju definiciju (1)" objaviljujem.
Moja ideja: Balkanski (ili srpski) antiheroj - nešto kao namćor pozitivac ili korumpirani milicajac koji ipak vata krimose i te stvari ali obavezno da ima tu balkansku crtu
EDIT: Mogle bi ideje koje su definisane da se nekako precrtaju od strane modova da ne bi neko za slučaj da onaj koji je već preuzeo promijenio malo naziv definicije pogriješio i ponovo definisao isti sadržaj jer mu ništa nije izbacilo u search baru.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dajte ljudi neke ideje...
Jede hleb uz prženice moze da se skapira na vise nacina
Rame uz rame još niko nije lepo definisao, a misli se na nečiju jednakost.
Тешко се прави погача од блата
Turci koji kometarišu slike dobrih riba na fejsbuku - vrlo česta pojava. Mogao bi se naslov malo preformulisati jer u search bar nije moglo da mi stane onako kako sam prethodno zamislio.
EDIT: Htio sam više puta ovo da definišem ali mi se nešto ne da. Ipak je to delikatna tema :D
Ako neko može izraz- "ranjena zver", mislim da ima potencijala ali ja jednostavno ne mogu da se sastavim a nije da nisam pokušala. Hvala
Oče neko da definiše Povra Čaču? Može da se odradi u Divi Gavajo i tako nekom fazonu :)
Napastvovati.
Ne'am nikakvu ideju :)
Zašto bi to neko definisao? ;D
Jebem li ga
ni pet ni šes'
mislim da znate na šta se ovo odnosi, mene mrzi da defkam.
edit: a videh da ima, kul.
http://vukajlija.com/turci-koji-komentarisu-slike-dobrih-riba-na-fejsbuku
Čini mi se da je ovo već definisano, i to na naslovnoj bilo, Bebe ja mislim.
E jebaj ga.
EDIT: I ne sviđa mi se kako je napisano.
Видро, мислим да линковање и рекламирање на овој теми није дозвољено, провери, нисам сигуран.
Jebi ga Duče, već je neko preuzeo to u svoje ruke i definisao.
U svakom slučaju došao sam da predložim još jednu ideju.
Alternativni turbofolk imam osjećaj da izraz može dosta fino da definiše neko ko se razumije u tematiku.
najedeno i napijeno
Nešto kao da bih te razumeo, moram pink da gledam 24h, koliko je neka osoba kič i tako.
Previjati se - foliranje, izležavanje fudbalera po terenu...
Šarlо, uzeo bih ideju od tebe, ali bih je ja radije definisao kao simuliranje faula i onda ubacio to izležavanje. Već ima definicija sa naslovom "Simuliranje faula" ali uopšte nije na ovu temu.
U svakom slučaju prvom prilikom kad budem imao "Dodaj svoju definiciju (1)" objaviljujem.
Moja ideja: Balkanski (ili srpski) antiheroj - nešto kao namćor pozitivac ili korumpirani milicajac koji ipak vata krimose i te stvari ali obavezno da ima tu balkansku crtu
EDIT: Mogle bi ideje koje su definisane da se nekako precrtaju od strane modova da ne bi neko za slučaj da onaj koji je već preuzeo promijenio malo naziv definicije pogriješio i ponovo definisao isti sadržaj jer mu ništa nije izbacilo u search baru.