U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Provera stvarnosti
tipa odvalis se od neke gudre pa istripujes nesto i zanima te da li je to stvarno.
kao kad skontas da sanjas tako sto sat ne radi kako treba, racunajuci ili gledajuci u prste/ruke/noge koji su uvek na neki nacin izdeformisani
Davati ton - imati vodeću ulogu u nečemu, nešto po čemu je to prepoznatlijivo, tako nešto...
Njegov posao je da čisti kopačke To se kaže za nekog šonju koji može da mi se sagne... Ja ne znam kako to da napišem...
Izgubljeni biser
Утицајан ко официелни спикер на дербију.
Isječe ga ko burek za ponijeti
Oralna fiksacija
Ajд' као и ја да допринесем теми, пар старих речи, ако ово ико може искористити:
каљогуза- нешто на овај фазон: запуштена, прљава жена; догађа се, вода јој протиче испред куће, а њој не пада на ум да се умије и окупа
употно- нешто закржљало, пре ће се осушити него порасти
сасељавати- преселити се с брда у долину
Grupni popust
Preći na latinicu - u fazonu promijeniti stavove.
Pokušao sam da definišem par puta ali mi se ne da nešto. Neću da pišem te normalne stvari više jbg.
triplus - Ono kad kažeš tipa: "Dobra +++"
nusmi tebra - na foru kad daješ nekom ko ti je gotivan minus jer je baš glupos' napisao a žao ti na neki način.
e danas gledao Prijatelje...tako, bolestan sam pa nemam sta da radim...
i sad ona Fibi se poradja a Dzoji izbacuje kamen iz bubrega...
mogla bi od toga da se napravi definicija...
zene brate smaraju sa tim porodjajem, to im je tema broj jedan, vi muski taj bol ne bi podneli i slicne picke materine...
a da vidim njih da kroz santim sa pola milimetra mokracnog kanala izbace kamen od 10 grama...
a mene nesto mrzi da pisem...a volim da kenjam...
tipa naslov
E, a kad je meni krenuo kamen iz bubrega
Vesti na kajronu.
Gubiš se kao haljina na maturi
Gdje ćeš u pičku moj do jaja?
Pičkoshvaćenik, na konto pičkopaćenika trip. eto, to mi pade na pamet, a mene mrzi.
taštatura, tipa vređanje tašte preko fejsa,tako nešto.
Незгодан ко кратко ћебе
Леже ко будали шамар
Навалио ко мутав на телефон
Навалио ко смрт на бабу
Иди у першун
Бити на три ћошка
Појео вук магарца
Мртав ко земља
Пијан ко мајка земља
Открио рупу на саксији
second hand djevica.
obrisah malo spema ovde, nemojte zatrpavati temu onim što se vama čini kao pametna misao ili izjava - samo ostavite ideju za one koji bi da definišu