Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Muzika, alkohol, dobro društvo. Volim da dangubim..
Veseli me dobar ručak u menzi. Onako, velika bečka, kao slonovo uvo, da se prelijeva sa svih strana tanjira. Eto, nije mnogo, ali zato se ja često veselim. :D
Euforiju nemam (ako izuzmemo izuzetke), a mir me čini srećnom. Nek se samo ništa ne dešava... i meni lepo.
Kada odem u menzu i jedina dva jela buranija i riza. Ja se odusevim.
Najviše me veseli čitati prve definicije likova koji su u međuvremenu postali jako kul.
Није да ме весели, ал ми смешно како би наслов ове теме звучао на енглеском :)
What merries me? :)
Više je nekako Delightful
hahahaha gm, gej je okej :D
Veseli me plac glupog pojedinca. Ili lelek glupe mase.
Сори гајз, Кристина је била најближе :)
What makes you gay?
E pa moglo bi. Da se doda What makes you gay?
Било би скроз педерски према људима који су се изјашњавали пре промене назива теме :)
Nikad! Samo bi se dodalo, u smislu pojašnjenja.
Не знам... мислим да би прошли отприлике као Хипнос након што је Ѕмиа променила дефиницију :)
gm-a veselim ja, samo neće to da prizna. bič.
Ma ono je bio svetski potez. Umrla sam od smeha :)
It would be really insulting if I said that you make me gay.
ne, ne bi.. ja sam šimejl zapravo :P
весели ме чињеница да ће можда једног дана бити измишљен "Аурора транслејтр тритаузнт"