Retke zgode. Kad nadjem pare u garderobi koju nisam dugo nosio. Kad na prevaru obrlatim nekoga da mi opere sudove. Palačinke!
+1
Mmm, kad ne ocekujem nista od nekog dogadjaja, a ono se sve preokrene u moju korist.
Kad cujem omiljenu pesmu na radiju (desilo se cak jedanput).
Kad jedem sladoled.
Ne obraćah pažnju na ovo ranije, ali jes dobar osećaj. Meni se pogodi relativno često, pošto ih imam više.
Pored toga, veseli me vrućina i leto. Neki film ili serija što sam gledao pre 10 godina pa mi onda padne na pamet šta sam tad radio i koji sam car bio.
:)))
Шах-мат. Како год да одговорим сада, најебо сам.
А јел постоји хифимејл?
ma, nisi najeb'o.. sve je to okej :P
Prvo voće u godini.
Prve jagode, rane trešnje, kajsije...
Mene Jan Veseli pozdravlja, ne znadem šta radi vama ostalima.
Retke zgode. Kad nadjem pare u garderobi koju nisam dugo nosio. Kad na prevaru obrlatim nekoga da mi opere sudove. Palačinke!
+1
Mmm, kad ne ocekujem nista od nekog dogadjaja, a ono se sve preokrene u moju korist.
Kad cujem omiljenu pesmu na radiju (desilo se cak jedanput).
Kad jedem sladoled.
Ииииих мене свашта може да развесели.
Доппиа, која ти је омиљена песма? :*
http://www.youtube.com/watch?v=BneKEoFaLjI
:*
Kad mi neko ko me razume posveti pažnju i još milion nekih sitnica koje život znače.
Jan Veseli me veseli!
Мало ми за срићу триба
Dopp, tu stvar sam pokusavao da iskopam godinama. Obrada stvari Anny other name, dosta dobra.
Veseli me kad otkrijem neku novu grupu za koju do tada nisam znao. Zadnje sam našao Nashville Pussy.
Marihuana
Gledati ovu koreografiju
http://www.youtube.com/watch?v=6VZMyHqBuoE&feature=related
auroro.. ovo je za transfer o.0
A ne, transfer je kad se ja stidim nečijeg stida, ovo me veseli :)))
Ne obraćah pažnju na ovo ranije, ali jes dobar osećaj. Meni se pogodi relativno često, pošto ih imam više.
Pored toga, veseli me vrućina i leto. Neki film ili serija što sam gledao pre 10 godina pa mi onda padne na pamet šta sam tad radio i koji sam car bio.
kad držim mog debelog zeku u krilu