Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Xela ispao? lololollo

Nisam.

али запамти шта сам ти рекао још пре

VEŽBAM SVE VREME I SPREMAM SE ZA DAN KADA ĆE LAKI DA DOĐE DA ME TRAZHI PO GRADU!

2. to si tu da igramo?

3. evo sad stigo janpi! pijancio sam celii dan :)

4. Sedplase javi se da igramo, pa Čavez kad dođe...

5. si jos tu? ae da odigramo to. kreiraj

6. ajmo janpi javi seeeee

7. aj se malo angazujte sa ovim, dule lupaj po sluzbenim, vec su se trebale grupe zavrsiti.

8. Ја сам завршио са групном фазом ..... конто - 13 бодова

9. Što se mene tiče, ja imam još jednu sa dušanom. Dakle kad ćemo?

10. evo me, ceo dan u nekoj guzvi. nikako da budemo u isto vreme tu :) mada mi bolje da izgubim sluzbenim, bar da se ne brukam :D

11. meni niste upisali pobedu sluzbenim protiv skocimisa na tabeli. sa toom igram veceras a mozda i sa diom ako bude tu

12. Evo me dosad bio u beogradu kontao da ću se ranije vratiti a juče me ceo dan drko net saću da pregledam temu poa upišem u tabelu ne brini janpi :)

13. Čavezeeee gde siii?
    Sedplase, možeš li ti?
    Ajde ljudi javite se!

14. janpi jel peto kolo službeni za tebe
    pardon četvrto skroz sam sluđen evo upisao sam 1-0 uza tebe

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.