Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Xela ispao? lololollo

Nisam.

али запамти шта сам ти рекао још пре

VEŽBAM SVE VREME I SPREMAM SE ZA DAN KADA ĆE LAKI DA DOĐE DA ME TRAZHI PO GRADU!

2. to si tu da igramo?

3. evo sad stigo janpi! pijancio sam celii dan :)

4. Sedplase javi se da igramo, pa Čavez kad dođe...

5. si jos tu? ae da odigramo to. kreiraj

6. ajmo janpi javi seeeee

7. aj se malo angazujte sa ovim, dule lupaj po sluzbenim, vec su se trebale grupe zavrsiti.

8. Ја сам завршио са групном фазом ..... конто - 13 бодова

9. Što se mene tiče, ja imam još jednu sa dušanom. Dakle kad ćemo?

10. evo me, ceo dan u nekoj guzvi. nikako da budemo u isto vreme tu :) mada mi bolje da izgubim sluzbenim, bar da se ne brukam :D

11. meni niste upisali pobedu sluzbenim protiv skocimisa na tabeli. sa toom igram veceras a mozda i sa diom ako bude tu

12. Evo me dosad bio u beogradu kontao da ću se ranije vratiti a juče me ceo dan drko net saću da pregledam temu poa upišem u tabelu ne brini janpi :)

13. Čavezeeee gde siii?
    Sedplase, možeš li ti?
    Ajde ljudi javite se!

14. janpi jel peto kolo službeni za tebe
    pardon četvrto skroz sam sluđen evo upisao sam 1-0 uza tebe

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.