Heksball liga Vukajlije 1-1

1. sokeru ti nisi kizo.
    batali decxko!

2. Ксело , нећеш контролисати ......... Душане , свима је у интересу да се ово одигра тако да објективно најбољи победи ......... не знам да ли ти то увиђаш , али ако допустиш малоумнику који појма нема о игри (читај Ксела) и њему сличнима да диктирају правила ово ће се претворити у фешту најобичнију ........ играће се али биће фешта .......Стога одјеби ова гласања и доноси одлуке сам и то оне које омогућавају просперитет и квалитет такмичења.

И да , нећу се повући ма каква год буду правила , ја ту ништа не могу , једино да сугеришем ........

3. A što praviš te fore ovde, kolko ja znam samo su svađe dobrodošle...

4. Некако сам знао шта следи када сам видео Кселин пост...
    Сад сам укапирао, Хангер је Лаки, он јесте на списку!

5. Kselomire bravoo!! jesi to od madafake i zezatrola naucio?

6. Ahahahaha, Xela strikes again!

7. Ех, седпласе, ја сам то урадио једном...
    а он већ Х пута...
    биће да је ЗеЗаТоР зачетник тога!

8. Kselomire bravoo!! jesi to od madafake i zezatrola naucio?

Rekao sam mu da ću da mu prijavljujem svaki nalog ako ne prekine da me vređa, nazvao me je maloumnikom, eto mu sad.

9. ksela i ti si vređao druge članove pa te niko nije prijaljivao

10. Molim? Zbog čega sam ležao 10 dana bana ja pre 2-3 meseca? Posle toga nisam vređao nikog, a i uostalom puca mi kurac za Lakija jer je prvi počeo da me vređa, da je bilo ko drugi u pitanju ne bih ga prijavio.

11. ok aj opusti se nema potrebe za prepiranjem

и њему сличнима да диктирају правила ово ће се претворити у фешту најобичнију ........ играће се али биће фешта .......Стога одјеби ова гласања и доноси одлуке сам и то оне које омогућавају просперитет и квалитет такмичења.

Ja bi al mislim da bi time samo izazivao dalje prepiranje i sjebavanje ove teme što mi nije cilj ja sam i tamo na onoj prvoj temi napisao da ako bude sranje organizovano da krive većinu a ne pojedince kao na primer tebe senku kselu il nekog trećeg u ovom slučaju mene :)

12. И ви наставите да слушате овог малог пржоту ..........
    ЕДИТ:А пријавио је овај налог као мој дупли а не за "вређање" , ваљда зато што га нема , хахахаа , јао Ксело , ојебино мала са двоструким стандардима ...... фак ......

13. Pa nazvao si ga maloumnikom!

14. prijavljujem se! 5 minuta

15. ljudi :) zatvorice vam i ovu temu :) ne budite klinci taki nego se lepo dogovorite. ako se vec igra 1v1 kaki bre neresen rezultat :) kome je to palo na pamet :) igrica je i napravljena da na kraju neko pobedi, nemojte se sad zezati ovde i prozivati bez razloga. :)

16. Е, променио сам одлуку, и ја сам за то да се игра док неко не победи (за време ћу још да размислим)

17. hajd poslusajte me bar jednom. zar nije glupo da svako vece visimo i rokamo kolo po kolo. neka se igra dva puta sedmicno, da se odrede vecernji rokovi i opicimo odma po 3 kola. najbolje da cu svaki dan visiti ovdje i cekati da odigram 3 min, ako bude moralo tako, skinite me sa liste, necu igrati.

18. hajd poslusajte me bar jednom. zar nije glupo da svako vece visimo i rokamo kolo po kolo. neka se igra dva puta sedmicno, da se odrede vecernji rokovi i opicimo odma po 3 kola. najbolje da cu svaki dan visiti ovdje i cekati da odigram 3 min, ako bude moralo tako, skinite me sa liste, necu igrati.

Potpiš.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.