Heksball liga Vukajlije 1-1

1. ok stavljam i to na glasanje i budite večeras tu da glasate za sistem takmičenja pregledao sam još jednom temu i janpi je predložio da bude nešto kao liga šampiona pa da traje kraće

2. А да се игра например овако, за седам дана се игра седам кола као што је и предвиђено, али ако неко не може да стигне свих седам дана да буде ту, да одигра у једном дану два,три кола,па следећи не игра, па касније опет настави...

3. ja mislim da ce haos da nastane ako ne budemo imali odredjene dane za odredjena kola. igrace se na primer u nedelju pola utakmica 4. kola, nekoliko iz 2. a jedna iz 7.
    bice zbrka....
    ali inace svejedno mi je, kako ocete...

4. A sta mislite na ovo. Napravimo 4 grupe, od po nekoliko ucesnika, 2 prolaze dalje u cetvrtfinale, recimo ponedeljak se igra 1 grupa, utorak 2 i tako. I onda naredne dane cetvrtfinala i polufinala. Mislim da nije komplikovano i da se brzo odigra.

I zar nije glupo da igramo ligu, ako ce se posle 6, 7 kola znati mozda ko ce biti prvi, i igraj onda bezveze.

5. У том случају ......... има нас 12 , 3 групе по 4 учесника , 6 који прођу играју лигу свако са сваким 2 пута ........

6. ja sam za ligu sampiJona

7. И мени је боља лига шампиона, јер ће се брже одиграти а и занимљивији је купашки систем кад се прођу групне фазе

ЕДИТ: Ај правите собу да играмо мало

8. onda možda bolje da ako igramo ligu šampiona 3 grupe po 4 igrača da prolaze 2 najbolja u grupi i 2 trećeplasirana sa najviše bodova i najboljom gol ralikom ili da se igra baraž jer ako prođe šestoro i budemo igrali svako sa svakim ovi što su igrali u grupi će se smoriti dok ovi završe

9. kao sto rekoh ja sam za to :)

10. ma samo neka je na ispadanje, i daj da pocnemo vise sa tim :D

11. И стави мене за оно да се игра сваки дан

12. Ja sam takođe za ligu šampinjona.

13. Dakle svi se slažu igramo ligu šamiona

14. Е сад главни и одговорни да организује свечано извлачење парова , ал стандард да буде као у Ниону , ни мање ни више ....... :))

15. DODAO GRUPE
    Znači kako ste se prijavljivali ko se prijavio prvi u a grupu drugi u b grupu treću u c grupu četvrti u a grupu itd C grupa je bez sumlje grupa smrti :)

16. A da sačekamo mi još 4 takmičara i oformimo i 4. grupu? Biće lakše igrate dalje tako. Možemo da se iscimamo i ostavimo par postova. E, da i jebem u usta onog ko je predložio LŠ ovi će da me samelju!

17. uuuuf C grupa jebe keve!
    samo Dule, sedplas, bez T :D

18. Јеботе Момире па ти чак имаш и шансе да прођеш даље ........
    А ја и Кузмили у истој , тимске колеге ........

19. Teško, Janpi je opasan igrač, Dule će da se prišteka a ni Zezator nije za bacanje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.