Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Sačekajmo da se ljudi prijave i da napravimo i 4. grupu ko što reče Xela.

2. Јебеш четврту групу једва се и овако скрписмо ....... а вала времена за пријаве је имало иха ха .........
    Када почињемо?

3. E da, ovo oko nerešenog rezultata.
    Pošto je LŠ, onda da u kvalifikacijama ima nerešenog, posle kvalifikacije ne.
    Slažete li se?

4. Мада нисмо дефинисали како ћемо после групне фазе , имамо 6 који иду сигурно ,е сад начуо сам нешто да иду и 2 најбоље пласирана трећа места, у том случају нас има 8 , е да ли се игра на испадање и да ли се игра на једну или две ... или играмо још по 2 групе од ових 8 учесника ......

5. Pa da skupimo još 4 igrača kažem ja. I onda bi nakon kvalifikacija išli mečevi mečevi
    1. mesto A grupe - 2. mesto C grupe
    2. mesto B grupe - 1. mesto D grupe
    I tako.... Tu već nema nerešenog, igra se četvrtfinale, polufinale, borba za treće mesto i finale.

6. jednostavnije bi bilo da sacekamo 4. grupu ali sta ako se ne skupimo? ili jos gore, sta ako se prijavi 2 igraca i onda kurac?

ako cemo da igramo nokaut fazu na 2 meca, onda je bolje da ima i dalje nerjesen rezultat.
    a za prolaz predlazem da bude kao u kupu, dakle ako je nerjesen rezultat posle 2 meca, npr 2:1 pa posle 2:3 onda da se igra i treca na jedan gol, bez vremenskog ogranicenja.

a ako cemo samo jednu utakmicu nokaut faze onda da se igra overtajm u slucaju nerjesenog naravno....

7. Ja se slažem sa sedplasom
    edit ko zna kad ćemo sačekati još 4 igrača i ovako smo se jedva skrpili a bilo je i više nego dovoljno vremena za prijavu

8. Ali pazite foru, sad za ovo mora da se vode 4 zasebne tabele, ne znam da li haxball.gr ima ovo u izboru.

9. Tri zasebne ksela ima 3 grupe :)

10. Ja mogu da pozovem odmah 2-3 igrača odavde koji su zainteresovani za igru ali verovatno ne znaju za ovu temu tako da bi mogli da sačekamo malo da se napravi i 4. grupa.

11. Xela je upravu. 4 igrača nije ništa, to može za čas da se skupi.

12. ok pokušajte da ih skupite do sutra ako ne počinjemo sutra uveče sobzirom da je ovaj sistem takmičenja mislim da nema potrebe da se igra svaki dan nego recimo jedan dan sve utakmice iz a grupe i jedna iz b grupe a drugi dan sve utakmice iz c grupe i jedna iz b i tako dalje

13. Eto ga Dio, još 3 igrača fali.

14. prijavljujem se i ja

15. prijavljujem se i ja

16. ok čekamo dvojicu gde ste dosad bili bre :)

17. Eto dvojica koju sam vrbovao ja lolo.

18. JA SAM VRBOVAO MIĆU! NEMEŠ MOJE ŽRTVE KAO TVOJE PREDSTAVLJAT!

19. Aj vrbujte još dvoje pa da pravim nove grupe

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.