Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Teraj ove tvoje jarane , Skocka ,nadjite onog Marka_bre nek sluzi kao topovska hrana ....

2. Sad sam poslao poruku Čavezu.
    Polako zovi modove da menjaju ime teme u Vukajlijaška Liga Šampiona :D

3. Ma neka igraju to cetvoro u 4. grupi , zreb je vec obavljen ..........

4. Ja zvao Skočkomiša, e i da Šokeru ZVAO SAM MIĆU PRE TEBE UMRIEEE! Ali je rek'o da neće digra, pu, Mićo!

5. Stvarno može mrzi me ponovo da pravim elem sad ću poslati pevete skočku dal oće da igra

6. Ma nek budu nove grupu, ne smeta ništa, isto dođe.

7. Evo ja ću da odradim grupe ako treba.

8. Prijavljujem se ako ima mesta.

9. sad imamo jednog viška :)

10. Ahahahaha kako ste svi sad navalili, jebem li vam sve nevaspitano!

11. Bolje odmah da se javi neko ko nije zainteresovan za igru. Ako takvih ima...

12. Nema veze jedna grupa će imati pet igrača nikakav problem

13. Ови нови у посебну , Ксела и Шокер оће да се изваде јер знају да немају шанси у оваквим групама .....

14. Da, da, kako si nas samo provalio, sram nas bilo!

15. E na kom principu se igra, jedna grupa-jedno veče?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.